За мен е важен резултата, който ще се получи на

...
За мен е важен резултата, който ще се получи на
Коментари Харесай

Мая Манолова: Очаквам подкрепа от гражданите, а не от политическите централа

" За мен е значим резултата, който ще се получи на втория тур на изборите в София на 3 ноември. Необходим ми е даже да е единствено един глас повече от гласовете на госпожа Фандъкова, с цел да преборим дружно с жителите модела, който ни ръководи към този момент 14 години – източването на обществен запас, другарските кръгове, мръсния въздух, бетона пред домовете ни, тапите и по този начин нататък ", сподели в утринния блок на БТВ „ Тази сутрин” Мая Манолова, самостоятелен претендент за кмет на София.

" Аз партийни централи не обикалям и с пазарлъци не се занимавам – разгадавам на жителите, които считат, че 14 години ръководство с обири, неистини и напън, стигат, да поддържат мен като цивилен претендент, да поддържат в мое лице смяната против статуковото и модела, който ни ръководи ", сподели още тя.

" Аз считам, че всичко е на масата, всичко е ясно – има две страни на барикадата, демокрацията и диктатурата и всеки ще направи своя избор ", сподели претендентът за столичен кмет.

" Аз разбирам, че може би една огромна част от гласоподавателите в София не ме харесват персонално, само че е по-важно какво харесват, дали харесват метода, по който ни ръководят или ще дадат късмет на София и на България. Всъщност изборите в София са основни, те ще дадат знак за цялата страна – за това дали сме узрели да се преборим с модела на ръководство ", сподели още Манолова.

" Очаквам поддръжка от жителите, а не от политическите централа, съобщи още тя. Аз заявих още в границите на самата акция, че в случай че не стигна до балотаж, ще поддържа някой от претендентите на промяната- споделих ясно, че бих гласувала за проектант Игнатов или за Борис Бонев, в случай че не стигна до балотаж. Това е резултат на моята поредна политика, а аз си държа на думата – като съм споделила го върша и не влизам в никакъв пазарлък, не чакам нищо отсреща ", съобщи Мая Манолова.

" Смятам, че претендентите на смяната имат потребност от поддръжка и съм подготвена да им дам цялата си поддръжка – през вчерашния ден приканих и хората, които са дали своят вот за мен на 27-ми и които ще гласоподават за мен на 3 ноември, да гласоподават за смяната – за някой от претендентите на смяната, за всеки един, който стои против претендент на ГЕРБ ", добави претендентът за кмет.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР