За мен е цинизъм да няма тържества на Шипка. Не

...
За мен е цинизъм да няма тържества на Шипка. Не
Коментари Харесай

Илияна Йотова: За мен е цинизъм да няма тържества на Шипка

" За мен е цинизъм да няма тържества на Шипка. Не можем да не отидем на Националния си празник на връх Шипка, навън, където хората могат да пазят отдалеченост и да се сътвори организация. На този декор, се отварят заведения ". Това съобщи в " Денят стартира " с Георги Любенов вицепрезидентът.
Тя насочи рецензия във връзка имунизационния проект у нас. " Тези " зелени коридори " са доказателство, че организацията в този развой не коства, че нещо не е както би трябвало. Защо се постанова това откакто имаше имунизационен проект? Това е самопризнание за доста съществени проблеми ", безапелационна е Йотова. " Другата огромна болежка и паника е методът, по който хората бяха осведомени за тези ваксини, по който вървеше самата акция ", добави още Йотова. " За мен не е задоволително да забележим две голи ръце - било то на министъра или шефове на лечебни заведения. Поне три наставления има от международни здравни организации, с цел да може хората да бъдат уверени. Когато човек не е осведомен и има подозрения, той се опасява ", безапелационна е Йотова.
 Илияна Йотова: Подкрепата на Българска социалистическа партия за президента в никакъв случай не е намалявала Илияна Йотова: Подкрепата на Българска социалистическа партия за президента в никакъв случай не е намалявала
Вицепрезидентът Илияна Йотова съобщи, че поддръжката на Българска социалистическа партия за президента Румен Радев в никакъв случай не е намалявала. Йотова участва на открива...
" Има един противен факт - страни, които са по-малки от нас, са получили повече ваксини ", сподели тя и посочи, че ще се имунизира, само че когато му пристигна времето. " Каквото и да се случи на тези избори, доста значима фигура ще бъде здравният министър ", уверена е Йотова.
" Не съм видяла през всичките тези години Българска социалистическа партия да не ни поддържа. Аз не съм от през вчерашния ден в политиката. Всички ние осъзнаваме, че президентската институция би могла да се трансформира в един превъзходен инструмент за пазарлъци. Ние не желаеме да се явяваме като резултат от политическо предложение ", безапелационна е Йотова. " През всички тези 4 години ние сме открити към хората. В нито един момента, в това което обещавахме на хората, не сме се трансформирали ", добави тя.
" Президентската институция е това, което основава непоклатимост. За диалози, за съвещания. В началото разговорът с изпълнителната власт беше вероятен, до един миг, когато се оказа, че всичко зависи от един човек ", счита Йотова. " Всеки ни споделяше - иди се разбери с Бойко. Е, това няма по какъв начин да стане. Ние отхвърляме да бъдем под нечий чадър, под нечий капак ", безапелационен е вицепрезидентът.
Според нея, има два доста значими въпроса пред страната ни - по какъв начин България ще отговори на климатичните промени и по какъв начин ще се преборим с бедността и неравенството, тъй като това са рецесиите фантоми, които следват след Коронавирус.
 Община Габрово анулира тържеството на Шипка за 3 март Община Габрово анулира тържеството на Шипка за 3 март
Община Габрово разгласи, че анулира тържествения обред по отбелязване на Националния празник Трети март на връх Шипка, съобщи БНР. Промян...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР