За мен е огромно удоволствие и чест именно днес -

...
За мен е огромно удоволствие и чест именно днес -
Коментари Харесай

Радев към младите гвардейци: Уважавайте учителите си! Знанията, които ви дават, са залогът за бъдещите ви успехи

За мен е голямо наслаждение и чест точно през днешния ден - в Деня на храбростта и Празника на Българската войска, да ви посрещна в президентската институция. 
Първо, желая да изразя признателността си към ръководителите на младежките гвардейски отряди. Чудесно е, че към този момент имаме 20 юношески гвардейски отряди и 4 гвардейски оркестри. Заявките за основаването на нови такива се множат. Вие, младите гвардейци, би трябвало да бъдете горди! Поздравявам ви, че с горделивост носите вашите гвардейски унформи!С тези думи президентът се обърна към училищен гвардейски отряди, които посрещна в Гербова зала на Президентството.

" В тях нашето общество вижда един от знаците на българската държавност, олицетворение на родните обичаи още от времето на Българското Възраждане и битките на нашия народ за национално избавление и обединяване.Символ на чест и героизъм, на славните победи на Българската войска ", добави той.

" Не забравяйте, че отличният триумф в учебно заведение е мощен тласък за вас и връстниците ви, само че към този момент сте във фокуса на общественето внимание в родния ви град и следва да бъдете за образец както в учението, по този начин и в делата си, продължи Радев, като пожела на младите гвардейци да са любознателни, ученолюбиви, да имат вяра в себе си, силите и опциите си.

" Уважавайте учителите си. Знанията, които те ви дават, са най-голямото благосъстояние и залогът за бъдещите ви триумфи. Учете се от делата на строителите на модерна България и следвайте техните завещания. Растете като положителни хора и почтени българи, виновни към нашето общество и страна. Не забравяйте, че всички ние разчитаме на вас, тъй като сте бъдещето и вярата на България! ", приключи президентът. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР