За мен е наложително да се отива на избориВ сферата

...
За мен е наложително да се отива на избориВ сферата
Коментари Харесай

Радостин Василев: Ръководството на ИТН се притеснява от Бойко Рашков

За мен е неотложно да се отива на избори

В сферата на фантастиката е да се намерят още няколко гласа, които да поддържат основаването на държавно управление. Наложително е да се отива на избори. Не съм разговарял с никой от сътрудниците от момента, в който съм взел решението, че напущам. Това сподели министърът на спорта в оставка Радостин Василев в ефира на. Той е един от тези, които напуснаха партията на Слави Трифонов "Има подобен народ ".

"Те живеят в среда, която е обострена и не бих очаквал поддръжка от никой от тях ", добави той във връзка с някогашните си съпартийци.

По думите му през днешния ден очаквал Българска социалистическа партия да създадат проект по какъв начин да работят. "И в случай че няма късмет за сформиране на държавно управление, по скоро Българска социалистическа партия няма да предложи министър председател ", допусна той.

"По време на консултациите не видях разминавания сред Демократична България, Българска социалистическа партия и Политическа партия. В записа няма нищо притеснително. Чест прави на Христо Иванов, че споделя със своите сътрудници всичко, което се случва по време на договарянията ", сподели той във връзка на диалога на съпредседателя на Демократична България с парламентарната група, който беше излъчен онлайн.

Според Василев притеснителното било, че Тошко Йорданов възприема КПКОНПИ като бухалка. "Познавам го сносно и дръзвам да настоявам, че тъкмо това е имал поради ", добави министърът на спорта в оставка.

"Целта на тази партия е възобновяване на ГЕРБ и Движение за права и свободи във властта ", счита той.

Според него управлението на Има Такъв Народ има терзания от Бойко Рашков.

"Най-малкото водачът на партията не е подал декларация пред КПКОНПИ, което е пренебрежение към институциите ", добави Василев. Той посочи, че Слави Трифонов постоянно подхождал на инат, само че скоро щял да получи своя резултат.

За Василев повода за овакантяване на обединението били финансови ползи на хора отвън политиката. Той чувал името на Орлин Алексиев още преди да напусне партията.

Според него и това, което станало на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево било също съображение. Дошло било времето, в което трябвало да арестуват съдии и прокурори. Василев нападна и шефа на Върховен административен съд Георги Чолаков, който е бил в съставите, гледали трите каузи на "Евролаб 2011 " против БАБХ.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР