За мен е голяма чест да вляза в екипа на

...
За мен е голяма чест да вляза в екипа на
Коментари Харесай

Щепанек: Да работя с Джокович е ново и увлекателно изпитание за мен


За мен е огромна чест да вляза в екипа на Новак, съобщи Радек Щепанек. Бившият №1 в света разгласи тази заран, че 39-годишният чех е новото попълнение в щаба му.

"Очаквам с неспокойствие това ново и увлекателно тестване за мен. Вярвам, че ние в екипа ще помогнем на Новак да доближи задачите си. Като дълготраен другар на Джокович имам вяра, че нашата дружба и сходни възгледи ще намерят отражение на корта. Още се любуваме на паметните моменти заедно", разяснява Щепанек. Сръбският тенисист при започване на май тази година се раздели с треньора си Мариан Вайда, фитнес треньора Гебхард Грич и физиотерапевта Милян Аманович. После стартира работа с американската легенда Андре Агаси, който бе негов съветник. Очаква се Щепанек да стане асистент на Агаси, който ще бъде треньор на Ноле през сезон 2018.

"Радек е един от най-близките ми другари в Тура. Винаги съм се изумявал от неговата увереност, пристрастеността и любовта му към тениса. Той има доста опит и познания, в продължение на дълги години игра на високо равнище. Много съм щастлив, че ще обединим нашите сили и с неспокойствие чакам опцията да възобновя надпреварите с новия си екип. Сигурен съм, че Андре и Радек ще се сработят чудесно. Новият сезон стартира скоро и ми следва да извървя дълъг път към предходните позиции. Ние разбираме, че е нужно да се движим малко по малко и няма да бързаме. Чувствам се доста по-добре и с неспокойствие чакам благоприятни условия да играя", написа Джокович в формалния си уебсайт. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР