За мен е чест и удоволствие да открия днешното награждаване.

...
За мен е чест и удоволствие да открия днешното награждаване.
Коментари Харесай

Във време на разделение „Кмет на годината“ обедини хиляди хора

За мен е чест и наслаждение да открия днешното награждаване. 10 години състезанието „ Кмет на годината “ демонстрира, че е прозорец към положителните хрумвания и практики в българските общини. С тези думи Боян Томов, издател на уеб страницата Kmeta.bg – уредник на националния конкурс, откри десетото юбилейното издание на събитието.

Градоначалниците са част от живота на хората към тях. Изключително наслаждение е да поздравявам над 70 хиляди български жителя, които гласоподаваха в другите категории. Това е достижение във време на разделяне, на червени линии, политическа и икономическа рецесия, война. Радвам се, че успяхме да обединим толкоз доста жители да гласоподават за плановете в тяхната община. Благодаря ви, че сте тук! “, обърна се Томов към присъстващите в залата.

В конкуренцията участваха всички кметове на общини в страната като се изключи двама – тези на Вълчидол, област Варна, и Разлог, област Благоевград, където сега ръководят и.д. кметове и предстоят частични локални избори.

Тържествената гала по награждаването се състоя през днешния ден в зала „ Джон Атанасов “ на София Тех Парк.

Ако обявата ви е била забавна и потребна, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР