За мен е чест да ви приветствам в България, скъпи

...
За мен е чест да ви приветствам в България, скъпи
Коментари Харесай

Румен Радев: Днес информацията е най-изобилната, но и най-дефицитната стока

За мен е чест да ви поздравявам в България, скъпи посетители. Провеждането на Конгреса дава опция точно в София да бъдат сложени настоящите трендове и благоприятни условия пред осведомителните организации. Това сподели президентът Румен Радев при откриването на Шестия международен конгрес на осведомителните организации.

Конгресът е проведен в София от Българската телеграфна организация и Световния съвет на осведомителните организации, съобщи кореспондент на Novini.bg.

"Днес информацията е най-изобилната, само че и най-дефицитната стока. Този развой и наклонност ще се задълбочава ", безапелационен бе президентът.

"Дигитализацията показа нови благоприятни условия, само че и нови трудности пред медиите. Бумът на обществените медии опустошава откритите логаритми за събиране и разбор на информацията ", добави президентът.

"Растящите финансови проблеми пред професионалните организации и медии водят от стопански и политически зависимости и подкопаването на професионалните и етичните стандарти. Днес истината се дави в море от подправени вести. Наемат се армии от полуграмотни тролове, с цел да се дискредитират хрумвания и персони. Днес бързината бори истинността на новините ", разкри Румен Радев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР