„За мен е чест да удостоя със заслужени отличия наши

...
„За мен е чест да удостоя със заслужени отличия наши
Коментари Харесай

Радев връчи държавни отличия на изтъкнати българи

„ За мен е чест да удостоя със заслужени оценки наши изявени сънародници, посветили себе си на България и съдействали със своите професионални триумфи за нейното развиване и разцвет “.

Това сподели президентът Румен Радев, който връчи държавни оценки на изтъкнати българи за значимите им заслуги в региона на медицината, осведомителните технологии и защитата.

С медал „ Св. св. Кирил и Методий “ oгърлие беше почетен акад. Васил Сгурев за неговите заслуги за развиването на електрониката, роботиката и осведомителните технологии.

Проф. доктор Камен Плочев беше отличен с медал „ Мадарски конник “ първа степен за достиженията му в региона на медицината, развиването и укрепването на двустранните връзки в региона на опазването на здравето и научните проучвания в медицината сред България и редица европейски страни.

Президентът връчи Почетния знак на президента на полковник Славчо Велков за неговия принос към защитата и сигурността на България, дейната му общественополезна и военно-патриотична активност.

От името на наградените акад. Васил Сгурев благодари за оказаната им чест да получат едни от най-високите оценки в България. Той прикани ръководещите да не се разпиляват, а да се концентрират и да работят за просперитета на България.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР