За мен е чест да бъда част от силната листата

...
За мен е чест да бъда част от силната листата
Коментари Харесай

Иво Ралчовски: Целта ни е да продължим да преобразяваме и по-малките населени места

За мен е чест да бъда част от мощната листата на ГЕРБ за идните европейски избори. Oсъзнавам и голямата отговорност, която поемам пред всички вас, само че желая в Европейския парламент наред с гласа на България, задоволително ясно да се чува и гласът на Северозапада. Ние сме най-силният тим, тъй като предлагаме причини. Това съобщи претендентът за евродепутат от ГЕРБ доктор Иво Ралчовски по време на среща с жителите на Чирен. Той беседва и с членове и симпатизанти на партията в селата Баница и Девене.

,,Аз съм уверен, че това, което Европа даде на България в последните 12 години, е доста и с помощта на това страната ни трансформира визията си, стопанската система си, обществената си активност и става едно по-добро място за живеене. Ние желаеме да надградим постигнатото в идващ мандат, а резултатите са забележими. Целта ни е да продължим да преобразяваме и по-малките обитаеми места, за нас всеки човек е важен'', безапелационен бе доктор Ралчовски. Той прикани жителите на Баница, Девене и Чирен да създадат верния избор с номер 12 в бюлетината, с цел да продължи европейското развиване на България.



,,Вярваме, че изрично ще подкрепите ГЕРБ на идните европейски избори, тъй като виждате действителни резултати от политиките, които организира. ГЕРБ работи интензивно да резервира наклонността младежите да остават в България, а тези, които са я напуснали, да се завърнат. Бъдете сигурни, че и в лицето на доктор Иво Ралчовски може да срещнете поддръжка за завръщането на вашите деца и внуци в страната, където да работят почтено с уместно заплащане ", уточни общинският консултант от ГЕРБ Хенриета Георгиева.

Общинският консултант Маргарита Ангелова съобщи, че огромна част от финансовия запас на Европейски Съюз се отделя за Оперативна програма " Развитие на човешките запаси ". Благодарение на нея безработицата в България е по-ниска от тази в Европа.

,,Бъдете дейни, тъй като от това зависи по какъв начин ще ни огледа Европа и дали ще ни чува. Д-р Иво Ралчовски е човек, който се е потвърдил и с който Северозападът ще се гордее ", добави тя.

Ангелова разяснява, че държавното управление също демонстрира огромна угриженост в преодоляването на безработицата, и в частност младежката безработица.



,,Считам, че за Северозападна България, за област Враца, община Враца и всички обитаеми места от общината, е голяма чест заслужен човек и извънреден експерт като доктор Ралчовски да бъде номиниран за претендент за евродепутат в листата на най-силния тим, този на ГЕРБ'', безапелационен бе общинският консултант Васил Василев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР