За мен Десислава Иванчева е невинна до доказване на противното.

...
За мен Десислава Иванчева е невинна до доказване на противното.
Коментари Харесай

Поемам поста, за да покажа, че в “Младост” може да се работи по нормален и законен начин! Говори кметът арх. Румен Русев

„ За мен Десислава Иванчева е почтена до доказване на противното. Освен това, не намирам връзка сред забавените в общината преписки и ареста й. Процесът против нея не оказва никакво въздействие на работата ми ”. Това сподели в ефира на „ Здравей, България ” новият краткотрайно изпълняващ длъжността кмет на „ Младост ” арх. Румен Русев.

Той е безапелационен, че поема най-отговорния пост в столичния регион за да потвърди, че администрацията там може да работи обикновено.Арх. Русев, който беше определен от Столичния общински съвет повече от два месеца след ареста на Иванчева, сподели, че е имал спорове с нея единствено поради закъснение в работата.

„ При постъпването си на работа имах спор на ползи със строителна компания и съм декларирал това в декларациите си в общината и в Сметната палата. Това беше един от претекстовете неколкократно да отхвърлям на Иванчева да заема поста заместник-кмет. Впоследствие обаче излязох от компанията ”, сподели още Русев.

Той акцентира, че напълно поддържа концепцията, зад която стои и Иванчева – запазването на зелените площи в „ Младост ” и прекъсване на презастрояването. И добави, че в скоро време ще стартират общо 10 градежа в региона.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР