За мен Dancing Stars беше една сбъдната мечта, каза през

...
За мен Dancing Stars беше една сбъдната мечта, каза през
Коментари Харесай

Александра Жекова отпадна от Dancing Stars

За мен Dancing Stars беше една сбъдната фантазия, сподели през сълзи Александра Жекова и благодари на целия екип на шоуто за опцията и насладата, която шоуто й донесе. Миналата вечер в следващите елиминации в Dancing Stars тя беше подкрепена от 11-кратния първенец по плуване Петър Стойчев, а към него се причисли и Владимир Каролев.

Достигайки до решаващия стадий в шоуто и поради високото равнище на всички двойки по думите на професионалния арбитър и жури Галена Великова, елиминациите предходната вечер бяха почтени за край.

Антон Касабов пръв се избави от тях, а неговите бранители Калин Врачански и Владимир Каролев - и двамата със наследник колан по таекуондо, минаха към тимовете надлежно на Дарин и на Александра.

„ Ти си моят крал на бала " бяха думите на Илиана Раева към Дарин. Койна Русева, която защитаваше артиста в залата на Dancing Stars, се изясни в обич на своя сътрудник с думите „ Дарине, обичам те! ". Алфредо, който подвигна 1-ца за салсата на Елена, този път я дефинира за неговия любимец и я назова същинска кубинка.

„ Измислила съм ви доста лесна задача, типично за мен ", пошегува се Илиана Раева с двойките, които във вторник ще би трябвало да се оправят с следващото предизвикателство, отправено от журито. Дотогава никой от участниците няма да знае каква ще бъде тяхната задача в „ танцовия маратон " на Илиана Раева. 5 типа музика ще подбере Илиана и журито ще прави оценка по какъв начин всеки импровизира и минава от единия жанр в другия. След това ще решат кой след кого ще отпада - надлежно първият изнемощял с най-ниска оценка - 1 и последният - с най-високата - 7.

Миналата вечер видяхме и тангото на 11-кратните първенци на България и носители на Световната купа по спортни танци - Салваторе Тодаро и Виолета Янева. Вили Марковска пък призна, че е чествала най-хубавия си рожден ден, в който тя показа сантиментална румба със своя сътрудник Атанас Месечков.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР