За мен беше, е и ще продължи да бъде чест,

...
За мен беше, е и ще продължи да бъде чест,
Коментари Харесай

Никола Минчев: Тези, които щяха да изчегъртват, сега изчегъртват мен

За мен беше, е и ще продължи да бъде чест, че влязох в Народното събрание, а още по-голяма чест е, че ме направихте пръв измежду равни. Винаги съм се стремял да подобавам с почитание към всички народни представители – без значение дали са от ръководещото болшинство или от опозицията. Надявам се, че го оценявате. С тези думи се обърна към депутатите ръководителят на Народното събрание преди гласуването на настояването за оставката му. То бе импортирано през вчерашния ден по самодейност на " ИТН " и подкрепено от ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и " Възраждане ".

Винаги съм се старал да ви прослушвам, да ви давам думата, с което от време на време съм си навличал и гнева на коалциционните сътрудници. Такова е моето съдружно схващане и образование – че тук всички сме определени от народа, без значение дали ни харесва или не. Винаги съм се старал да бъдем диалогични, съобщи Минчев.

Случи ми се един човек от администрацията на Народното събрание да ми каже, че съм прекомерно добър за стандартите тук, означи той.

Истинското съображение да ми се желае оставката е, че в пленарната зала има ново болшинство. Влязох в Народното събрание с готовност за смяна на един модел, който властваше до неотдавна. Оформящото се болшинство освен носи смяна, а твърдо ще запази този модел. В този модел може би е по-добре да не бъда аз ръководителят. Оказа се, че тези, които щяха да изчегъртват, в този момент желаят да изчегъртват мен, акцентира ръководителят на Народното събрание.

За мен беше чест. Ако се наложи да избираме нов ръководител, му поисквам да бъде най-малко толкоз справедлив, колкото бях аз, приключи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР