За мен беше чест през последните две години да съм

...
За мен беше чест през последните две години да съм
Коментари Харесай

Георги Георгиев: За мен беше чест през последните две години да съм председател на Столичния общински съвет

За мен беше чест през последните две години да съм ръководител на Столичния общински съвет, написа Георги Георгиев  Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо обучение и е бил юрист към Софийска във Facebook. 

Успяхме да решим доста проблеми. Ще подчертавам единствено върху някои от тях:

За да бъде София съвременна, направихме цифрова гражданска война в градския превоз – към този момент 20 милиона са пътуванията с електронни билети. Ако някой бе споделил, че перфораторът и хартиеното билетче ще останат в историята, надали щяхме да повярваме.

За да бъде София налична, приехме най-мащабната стратегия за създаване на тротоари – 14 пъти повече, по-големи вложения. Това е и модел за децентрализация.

За да бъде София средище на спорта, успяхме да проведем 5 процедури, тъй че сега да се построяват или проектират 5 спортни зали или големи спортни комплекси.

За да бъде София комфортна, приехме най-мащабната стратегия за създаване на паркинги.

За да бъде София млада, направихме най-големите вложения в детски площадки. С последното умно решение на СОС за приемане на бюджета, те бяха увеличени от 3 на 4 милиона.

За да бъде София дом на вярата и вярата, приехме първата в страната правна клиника за отбрана на жертвите на домашно принуждение.

За да бъде София за всички, създадохме нова стратегия за интеграция на деца със специфични просветителни потребности, деца от аутистичния набор, деца със Синдром на Даун. На последното съвещание на локалния парламент увеличихме с 50% този бюджет. Тази стратегия ще продължи и след нас.

За да бъде София подредена, над 450 към този момент са преместваемите обекти, които бяха отстранени, с помощта на новите регулации, които взехме като решение в общинския съвет. В града е по-безопасно, тъй като няма висящи стърчащи кабели и родителите могат да бъдат по-спокойни за своите деца.

За да бъде София по-безопасна, приехме огромна стратегия за пътна сигурност. Част от нея прерастна в законодателна самодейност - ще се даде възможмост на КАТ да глоби нарушителите и през многочислените общински камери. Направихме доста, чака ни още доста работа, с цел да бъде градът безвреден и хората да бъдат спокойни, когато пресичат улиците.

Благодаря за доверието! Свършихме доста работа, пред София обаче има доста нови провокации. Ще ги преодолеем още веднъж дружно!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР