За Мариан Кюрпанов изминалата година не е била сред най-успешните.

...
За Мариан Кюрпанов изминалата година не е била сред най-успешните.
Коментари Харесай

Най-кошмарната година на известен роден модел

За Мариан Кюрпанов миналата година не е била измежду най-успешните. Той е безапелационен, че в никакъв случай до момента не е минавал през по-труден интервал в живота си. За благополучие, чаровникът се опазил от COVID-19, само че се потресъл от гибелта на доста близки хора. Сред починалите е и негов чичо. Той по този начин и не се разболял, само че пък други проблеми със здравето го застигнали. Топмоделът съществено закъсал с кръста и едвам се отървал от нечовешките болки.

Дископатията на Кюрпанов се обострила напролет, по време на първата вълна от ковид. Тогава той се застоял в дома си в Ню Йорк и обездвижването си споделило думата. От стрес и болки моделът измършавял фрапантно и тежал едвам 81 кг при растеж 194 см. " Последно бях толкоз на 13 години! Направо не можех да се позная, като се погледна в огледалото ", оплаква се Мариан в изявление за женско списание.

От рецесията съумял да го измъкне неговият брат, който е кинезитерапевт и се е справял даже с по-тежки случаи. По думите на Кюрпанов специалистът е лекувал дори хора с множествена склероза и е вдигал на крайници инвалиди. Тъй като нямали опция да се видят персонално поради пандемията, експертът пращал на Мариан онлайн извършения, които да прави всекидневно. Наложило се да му бият и инжекции, повлияващи болката и възпалението. Накрая му изгорили нервните окончания и по-късно последвала рехабилитация. Сега чаровникът е добре и даже си разрешава да кара кайт – едно от обичаните му занимания.

В момента Кюрпанов е в Доминикана. Живее там от средата на декември и още не е решил по кое време тъкмо ще се завърне в Манхатън. Отседнал е в първокласната вила на собствен непосредствен другар, чието име не загатва, и по през целия ден е на плажа или край басейна. Мариан се жалва, че поради COVID-19 работата в Ню Йорк е намаляла фрапантно, по тази причина не бърза да се връща. През лятото взел участие в няколко рекламни акции, само че след това настанала суша. Сега " върви " на онлайн кастинги, праща фотоси по имейли и се надява да го одобрят за нови задължения.

Кюрпанов известно време работеше като брокер, само че и тази активност била блокирана от пандемията. През последните месеци настъпило оживление в сферата, но той изпуснал доста клиенти и към този момент няма предпочитание да се занимава с недвижими парцели.

Преди появяването на ковид Мариан оферираше първокласни домове на заможни клиенти в Манхатън. Чарът му доста помагал в сполучливото сключване на контракти, а комисионните му стигали да поддържа висок стандарт на живот в Съединени американски щати и да обикаля света. " Не ми беше елементарно, тъй като конкуренцията е огромна, само че когато човек има хъс и предпочитание да се развива, всичко е постижимо ", безапелационен е Кюрпанов. Той имал куп сполучливи контракти, даже съумял да продаде имение в Калифорния за над 7 милиона $, като комисионната от близо 2% му стигнала за дълъг интервал от време, написа таблоидът " Уикенд ".

Що се отнася до персоналния живот, сърцето на топмодела е свободно. Той твърди, че не страда от липса на женско внимание, само че не съумява да се задържи дълго с никоя.

С последното си гадже Мариан се разделил поради несходството в характерите и другите им възгледи за живота. Красавицата е на 30 и също работи като модел. Запознали се около общи професионални задължения, само че не съумели да запазят връзката си. Тя отпътувала за родната си страна Германия и от този момент не са се виждали. " Приятелите ми не я харесваха и ми споделяха, че не е за мен, само че аз не ги слушах! ", споделя Кюрпанов.

Близките му обаче считат, че е извънредно време да се задоми. Най-притеснена била майка му, която все го питала по кое време ще става баба. 40-годишният Мариан споделя, че е подготвен да дундурка бебе, само че избира да се остави в ръцете на ориста, а не да насилва събитията. " Ако ми е писано да срещна подобаващата половинка, то ще се случи. Не диря връзка непременно, и самичък се усещам задоволително добре! ", твърди моделът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР