За Маколи Кълкин вече спокойно може да се каже, че

...
За Маколи Кълкин вече спокойно може да се каже, че
Коментари Харесай

Маколи Кълкин се изчисти от дрогата, щастлив е като баща

За Маколи Кълкин към този момент умерено може да се каже, че животът му се развива повече от добре. След като загърби предишното си, изпъстрено с опиати и алкохол, предходната година той стана татко за първи път. Сега артистът споделя още щастливи фамилни вести. Заедно с Бренда Сонг, с която към този момент са сгодени, напълно неотдавна са отпразнували първия рожден ден на сина им Дакота.

Тримата дружно са си организирали странствуване до Сан Диего, където се намира отдаденият на детското шоу " Улица Сезам " тематичен увеселителен парк Sesame Place.



И е явно, че цялото семейство се е забавлявало извънредно доста. Това се вижда от фотографията, която Маколи качи в Инстаграм профила си. В изложение към нея той споделя благодарността си към хората, които са организирали първия рожден ден на Дакота там.

" Те сбъднаха фантазията на едно малко момче. А и синът ми също си прекара отлично ", прибавя шеговито 41-годишният баща. И наподобява че около заниманията със сина си в този момент, реализира мечтани моменти, които самият той не е имал като дребен.

На фотографията и двамата родители са облечени с идентични тематични тениски на " Улица Сезам " и театралничат необятно усмихнати до героя Елмо, един от обичаните на децата от поредицата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР