За мъже не иска и да чуе Айлин Бобева. Туркинята,

...
За мъже не иска и да чуе Айлин Бобева. Туркинята,
Коментари Харесай

Айлин Бобева изригна: Няма да доближа мъж! Държат се с мен като прасета!

За мъже не желае и да чуе Айлин Бобева. Туркинята, която опита да плени Евгени Генчев в " Ергенът ", само че не съумя и бе изгонена на две пъти от него, съобщи, че стопира с мъжете за неопределен срок. Мнозина я избъзикаха да внимава, че да не мине на дами, само че какво пък - нали вървим към " новите европейски полезности "...

Бобева в този момент е на отмора на море като компанията й е напълно женска. Тя твърди, че се е отчаяла от мъжете и мощния пол като цяло, тъй като всички се държали с нея като свине.

" Първо са милички, до момента в който те смъкват, а след това стартират да се държат брутално и да си мислят, че са освен това от теб. С много мъже ми се е случвало такова отношение и ми пристигна до гуша ", признава Бобева.

Потребители обаче бързо я отвръщат и разясняват, че човек се държи с теб по този начин, както ти му позволиш. И прибавят, че очевидно Айлин не демонстрира нито държание на дама, нито ум на интелигентна жена, по тази причина и не я почитат.

" Айде, бе! Помним й тези чатове, в които описваше в детайли членовете на мъже, с които се е таковала и се хвалеше по какъв начин е опукала даже сътрудник на майка си. Че по какъв начин желае да се отнасят към нея, откакто самата тя се демонстрира като жена, която не е почтена за почитание. Уважението се печели, блага, не ти се поставя по рождение ", разясняват в нета.

Тагове: Евгени Генчев Айлин Бобева Ергенът море мъже
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР