За любовта няма възраст, а когато двама души успеят да

...
За любовта няма възраст, а когато двама души успеят да
Коментари Харесай

Не остарявай, любов! Как edna възрастна двойка облече отново сватбените си дрехи 70 години по-късно

За любовта няма възраст, а когато двама души съумеят да запазят пламъка ѝ през цялостен един живот, могат умерено да се нарекат същински късметлии, благословени от ориста.

87-годишната Нанси Любърс и нейният 91-годишен брачен партньор Мелвин се срещат на пързалката за кънки, когато Нанси е единствено на 16. Седем десетилетия по-късно двамата имат 5 деца, 12 внука, 21 правнука – и цялостен един живот мемоари зад тила си.

Нанси и Мелвин, които са от Южна Дакота, вземат решение, че най-хубавият метод да отпразнуват 70-ата си годишнина е със специфична фотосесия в фамилната градина, снимана от най-малката им внучка Ана , която работи като професионален брачен фотограф.

„ Моите баба и дядо имат единствено няколко фотоси от сватбения си ден “, споделя Анна. „ Хрумна ми концепцията да фотографирам баба в роклята ѝ и тогава майка ми Мелиса откри костюма на дядо от армията, който той да облече. “

Двамата влюбени подписват църковен брак през 1952 година, откакто Мелвин ѝ предлага на стадиона. Първоначално Нанси е закупила роклята си за към 35 $ и воала си за 15, а когато я питат по какъв начин се усеща да облече още веднъж роклята си, тя дава отговор: „ Наистина беше чест, че към момента можех да вляза в нея. “

„ Роклята ми беше нещо особено и я обичах, тъй че просто я резервирах през всичките тези години “, добави тя. „ Почувствах се в действителност добре да я нося още веднъж и се забавлявахме, като си спомняхме за нашия брачен ден, а фотосесията беше доста радостна. “

„ О, дребосъче, това сигурно върна някои хубави мемоари “, възкликва Мелвин , когато вижда жена си още веднъж в сватбената ѝ рокля.

Caters News Agency заяви, че Мелвин обича да се майтапи, че е купил пръстените на Нанси от машина за дъвки, само че младата двойка в действителност е съумяла да заплати личната си женитба и банкет в мазето на църквата , където чествали със сладолед и торта за десерт.

Малко откакто се венчали, Мелвин бил свикан да служи в Корейската война като пълководец на танк в продължение на осем месеца , което принудило него и Нанси да се откажат от медения си месец.

Двамата отглеждат децата си дружно , до момента в който Нанси работела в магазин за хранителни артикули, а Мелвин като продавач и поддържал плантация в свободното си време.

По взаимния си път те научили тайната за дълъг и благополучен брак.

„ Невинаги ще се съгласявате, от време на време ще има противоречие, само че когато възникне подобен въпрос, сядате и говорите за него и излизате с отговор – и откакто е позволен, не го повтаряйте “, споделя Мелвин.

„ Винаги се уважавайте, даже когато не сте съгласни с другия “, добави Нанси. „ Просто направете най-хубавото от живота си. “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР