За Любенов новите избори са въпрос на време и заради

...
За Любенов новите избори са въпрос на време и заради
Коментари Харесай

Политолози пред Дарик: Правителство с мандата на ГЕРБ няма да има

За Любенов новите избори са въпрос на време и поради това се бърза с измененията в изборния кодекс. Той счита, че се не помни какъв е бил началния проблем и за какво се е въвело машинното гласоподаване, а точно поради високия брой невалидни бюлетини и следения избор.

Панчугов не показа мнението на Любенов и добави, че той не се усеща на удобно с машинното гласоподаване. Според него в действителност има липса на доверие в изборния развой, тъй като непрекъснато се приказва за кражба на изборите и това е една от аргументите за намаляващата изборна интензивност.

" Ще бъде доста, доста тежък удар за България, в случай че Румъния бъде призната в Шенген ", разяснява Любенов. Той показа, че е получил дежа вю и не счита, че Нидерландия е единствената страна, която няма да ни поддържа.

Според Панчугов няма почтени в тази обстановка и неуспехът има доста лица.

Той показа, че има три съществени фактора, които са съдействали за неприемането ни в Шенген.

" Поведението на българските политици към войната в Украйна, държанието на служебното държавно управление във връзка с съветския газ и промяната на Бойко Рашков в Министерство на вътрешните работи ", добави Панчугов.

Той приключи, че не би трябвало да чакаме доста от българската политика.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР