За Лестър предстои може би най-важният мач за сезона. В

...
За Лестър предстои може би най-важният мач за сезона. В
Коментари Харесай

Роджърс не е притеснен за бъдещето на Лестър

За Лестър следва може би най-важният мач за сезона. В четвъртък вечер „ лисиците “ гостуват на Рома в полуфинална среща реванш от лигата на конференциите. След равенството 1:1 е мъчно да се вършат каквито и да е прогнози за ответния дуел, само че мениджърът на Лестър Брендън Роджърс не е обезпокоен за бъдещето на клуба, даже при вероятно отпадане от „ римските вълци “.

Според някогашния ментор на Ливърпул и Селтик, вероятно неявяване от европейските шампионати през идната акция няма да е прелестно за никого, само че съставът би трябвало да одобри действителността, в случай че това се случи.

„ Вярно е, че против Рома ни чака извънредно значим мач за нашето бъдеще. Многократно към този момент заявих, че ние желаем да играем в Европа и през идващия сезон и желаеме трофея от Лигата на конференциите. Ако загубим обаче, сме длъжни да приемем ориста си с достолепие и да се примирим “, стартира мениджърът.

„ През последните години израснахме доста като клуб и виждате, че всяка година сме в Европа. Трябва да продължим да се трудим и да намерим точните хора за новия сезон. Ако не успеем да стигнем до европейските шампионати, това никога няма да е съдбовно. Лестър има положително бъдеще и съм сигурен, че още веднъж ще можем да се противопоставим на най-хубавите “, показа Роджърс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР