За лечение на кашлица няма по-добро и мощно средство от

...
За лечение на кашлица няма по-добро и мощно средство от
Коментари Харесай

Бабини рецепти с лук и мед спират кашлицата веднага

За лекуване на кашлица няма по-добро и мощно средство от двете предписания, завещани от нашите баби. Изпитани са от дълго време и резултатът от тях е обезпечен.

Първата рецепта срещу кашлица е с настърган остарял лук и мед. Смесват се двете съставки в съответствие 1 към 2. Взима се до 10 пъти на ден от сместа, по една чаена лъжичка. Тази рецепта, както и втората, спомага за втечняването и отделянето на секретите в белите дробове.



Втората рецепта е също по този начин простичка, само че ефикасна. Смесете 200 гр настърган лук със 750 гр бяло вино и 100 гр мед. Оставете да кисне 4-5 дни и прецедете сместа през елементарен тензух. Добре е да си приготвите бутилките по-рано, с цел да ги имате разполагаем незабавно при потребност. От лечебната течност се пият по 50 гр три пъти на ден за денонощие.

Ако нямате апарат за инхалации, може да ползвате елементарен чайник. Сложете фуния на чучура на чайника и го насочете непосредствено към устата си. В чайника преди този момент сте поставили 200 гр вода, половин лъжица сода бикарбонат и две щипки сол. Загрявате ги, а по-късно дишате с цялостна мощ към 15 минути. Два часа след това не излизате на студа.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР