За кухнята казват, че е „мястото в дома, което придава

...
За кухнята казват, че е „мястото в дома, което придава
Коментари Харесай

Кухня по проект – тенденциите за 2020 година

За кухнята споделят, че е „ мястото в дома, което придава почерк на цялото жилище ". Там фамилията прекарва огромна част от времето си у дома и е от извънредно значение това помещение да бъде и прелестно като атмосфера, и функционално и комфортно. Ако подходим към кухнята у дома по-индивидуално,дизайнерският план дава опция клиентът самичък да подбере спецификите на мечтаната от него кухня и да взе участие директно в процеса по нейното основаване.

Тенденциите при кухненското обзавеждане задоволяват всеки усет и желания. Те варират от по този начин известния през последните години скандинавски жанр и стигат до ретро дизайна с очебийно съвременно чувство, който все по-трайно се настанява всред усетите на клиентите.

Ето кои са тези трендове в интериорния дизайн на кухни, които към момента държат шампионата, само че и ще продължат да оглавяват челните места. Която и от тях да изберете за своята кухня по самостоятелен план, ще си осигурите същински стилно и съвременно помещение за години напред.



Материали и цветове

Що се отнася до употребяваните материали при изработката на една кухня, през последните няколко години мощно застъпени са естествените материали - метал, камък, дърво. Тази наклонност продължава с цялостна мощ и отсега нататък - присъща е за по този начин желания скандинавски жанр. Мястото на камъка и метала към този момент не е отредено единствено за плота или гърба, а ще влязат в дизайна и на малките врати на кухнята.

Цветовете вървят ръка за ръка с материалите и са съобразени по този начин, че да акцентират естеството на камъка, дървото и метала. Най-предпочитани са сивото, бялото, разнообразни оттенъци на зеленото като салвията, дървесни и натурални багри. При металите шлагер не престават да бъдат медта и бронза. За 2020 пък същински уместно ще бъде кралскосиньото, което ще „ успокоява окото " и съвършено ще акцентира останалите естествени тонове.

Тенденциите при внасянето на цвят във вашата кухня не престават по познатия моден фасон - посредством пъстър акцент като плочките на гърба на кухнята или тапет. Той пък може да е с естествени претекстове като листа или зеленина, което в допълнение ще внесе чувство за успокоение и усамотение.

Осветление

Тенденциите при осветлението вървят все в една посока и тя е: колкото повече, толкоз по-добре. Добавете в допълнение осветяване над работния плот или в самите шкафове. Направете по този начин, че източникът на светлина да бъде оптимално прикрит, с цел да сте в действителност в крайник с модерното. За нотка ексклузивност включете и датчици за придвижване, с които да „ включвате " източника на светлина.

Елементи

При дръжките наклонността прилича тази при осветлението - скритите или напълно незабележимо загатнатите дръжки са за предпочитане. Механизмите е добре да бъдат оптимално функционални и комфортни.



Чекмеджета

Тук на респект са огромният брой чекмеджета . Дълбокитеса отлично място за съхранениена по-обемните кухненски съдове, до момента в който плитките чекмеджета са съвършени за подредбата на приборите за хранене. Със сигурност няма да сгрешите, в случай че заложите на кухня с повече на брой чекмеджета. Те, от своя страна, могат да бъдат усъвършенствани с железни страници или, още по-добре-със стъклени.

Уреди

Скрити уреди - стилна кухня. Заложете на хомогенността в дизайна. Ако разполагате с място, си набавете всички нужни уреди като ледник, абсорбатор, дребни електроуреди, фурни и съдомиялни, само че се постарайте или да ги вградите, или да ги скриете зад долап. Действително тази наклонност наподобява доста изчистено и еднородно, когато е приложена на процедура.

Остров-маси

Поради естеството на модерното строителство, рядко има опция кухнята, трапезарията и хола да са обособени пространства. Поради тази причина честа процедура е кухнята да има самостоятелен ъгъл за хранене, служител за маса. Добър образец също са желаните в последно време високи остров-маси .

Винарна в кухнята? Защо не!

И за край - нещо, което ще внесе нотка темпераментност в дизайна на вашата кухня. Направете си шкафове за вино , създайте си ъгъл за красиви винени или бренди чаши, обособете изящна витрина, в която да подредите някои от обичаните си вази. Няма нищо по-отпускащо от това да изпиеш чаша вино посред преди малко приключената си кухня по дизайнерски план.

А отсам накъде?

Ако всичко, показано дотук, ви е въодушевило и вие да заложите на дизайнерска кухня, то Kuhnia.BG оферират изцяло решение - консултация за визията на самия дизайн и правенето на функционален план, както и монтирането на към този момент готовите продукти. Kuhnia.bg залагат на затворения кръг - процесът стартира с концепцията и завършва с готовия план. В студиото им в гр.София ще имате опция да получите детайлна консултация, както и да разгледате образци на материалите, с които работят.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР