За КТБ прокуратурата е записала: „има финансиране на различни политици

...
За КТБ прокуратурата е записала: „има финансиране на различни политици
Коментари Харесай

Нека с КТБ сложим край на прехода, призова Нинова

За КТБ прокуратурата е записала: „ има финансиране на разнообразни политици от публичния и политическия живот”. Заради истината, прозрачността, публичното мнение- е редно да се знаят имената на тези хора по тази причина и написахме писмо. Tова съобщи пред bTV водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
По думите ѝ казусът с КТБ е цялостно огледало на годините на прехода, на обвързването на политически ползи и бизнес ползи, подмолни сделки, разпределяне на пари на гърба на хората.
„ Неговото решение, тъй че да се върне възприятието за правдивост, може да постави завършек на модела на прехода. Така ще можем да тръгнем в една постпреходна България, с други правила и в политика, и в стопанска система. Нека да се знае истината- кои са всички тези хора и да има справедливост”, сподели още тя. По мотив отговора на основния прокурор на писмото на Българска социалистическа партия, Нинова съобщи: „ Корупция с четене на закони не се бори, а с използването им. Ние ще четем и ще пишем закони, само че те би трябвало и да се ползват. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР