За Крис Рок връщането към Оскарите през 2023 г. би

...
За Крис Рок връщането към Оскарите през 2023 г. би
Коментари Харесай

Ще бъде ли Крис Рок водещ на Оскарите и през 2023 г.

За Крис Рок връщането към Оскарите през 2023 година би било като връщане на мястото на престъплението. 57-годишният комедиант заяви, че е бил помолен да води грандиозното събитие и през идната година.
 Оскари 2022, Уил Смит, Крис Рок, Джейда Пинкет Смит и за какво артистът зашлеви сътрудника си
Защо Уил Смит удари пестник на Крис Рок

Цирк

Пред събралата се аудитория по време на комедийно шоу във Финикс в неделя (28 август) актьорът разкри какъв е неговият отговор на поканата.

Крис Рок, който е хазаин на Оскарите три пъти - през 2005 година, 2016 година и 2022 година - този път няма да влезе в същата роля . Комикът е отхвърлил опцията да излезе на сцената през идната година.

Крис отхвърля предлагането след скандалния пестник от Уил Смит по време на церемонията на тазгодишните награди на 27 март. Повод за случката стана смешка от страна на водещия за голата глава на брачната половинка на артиста от " Лоши момчета ". Тогава той сравни Джейда Смит с редови войник Джейн, която е с обръсната глава. Уил Смит се качи на сцената и удари в лицето водещия, който явно не беше наясно с заболяването (алопеция - автоимунно заболяване, обвързвано със загубата на коса) на Джейда.

От думите на Крис Рок излиза наяве, че е получил и отхвърлил и предложение за реклама за Супербоул, написа New York Post.

През май Крейг Ерих от ABC разяснява пред Deadline, че е подготвен Рок да се върне като хазаин на Оскарите идната година. Според него появяването му още веднъж в ролята на водещ би вдигнало рейтинга доста.

" Очевидно имаше доста напрежение (около тазгодишното излъчване), което засенчи доста от позитивните неща в шоуто, само че бях в действителност удовлетворен от програмата ", счита Ерих.

От прословутия 27 март до момента тематиката претърпя развиване. Няколко месеца след шамара, Уил Смит разгласява видео, в което обществено се извинява на Крис и фамилията му за дейностите си. През цялото време Рок резервира безмълвие, като се изключи няколко къси коментара за случая по време на комедийни представления през последните месеци.
 Уил Смит, Крис Рок и мненията след видеото с извинението на артиста
Уил Смит се извини, само че приема ли го Крис Рок

Смята ли се за жертва комедиантът

Церемонията по връчването на Оскарите през 2023 година ще се проведат на 12 март.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР