За косите, макар и в преносен смисъл (засега), се хванаха

...
За косите, макар и в преносен смисъл (засега), се хванаха
Коментари Харесай

Скандал: Дениз Хайрула нарече Тафкова "платена" в ефир, онази скочи с обиди! (ВИЖ СЕИРА ТУК)

За косите, въпреки и в метафоричен смисъл (засега), се хванаха някогашната Мис България - Венцислава Тафкова и плеймейтката и държанка на Христо Сираков - Дениз Хайрула. Последната бе участничка и в първия сезон на " Ергенът ", само че не съумя да грабне сърцето на Виктор Стоянов.

В подкаст дружно с Айлин Бобева, Дениз приказва за състезанията за хубост и най-много за този на Мис България. И тогава се изцепи обществено, че на този конкурс не е значимо дали си красива, дали си интелигентна и прочие, а единствено кой дава парите.

На процедура Хайрула назова Тафкова платена, а онази очевидно следи всички вести в нета и мигновено отвърна. Венцислава от Пловдив на мига подреди Дениз като съобщи, че за разлика от нея, тя нямала профил в ОнлиФенс и не се предлага без облекла на мъжете. Миската загатна и за неналичието на мозък, камо ли разсъдък при Хайрула и я осмя с присъединяване й в " Ергенът ".

" Тази Дениз не има и грам от качествата, които победителките в Мис България имат и с които са си извоювали короната. Но да, доста е елементарно да се пускаш без облекла и да се бориш за внимание. Да не приказваме за форматите, с които такива девойки се пробват да си завоюват популярност и да пробият. Жалко е, че в тези формати никой не пита имат ли ум ", споделя Тафкова.

А съгласно потребителите абсурдът е изцяло непотребен, тъй като и двете били един дол дренки.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР