"За коронавируса няма открито лекарство, но единственaта профилактика при зарази

...
"За коронавируса няма открито лекарство, но единственaта профилактика при зарази
Коментари Харесай

Български биолог: COVID-19 е експеримент върху човечеството

"За ковид няма намерено лекарство, само че единственaта профилактика при болести постоянно е било разходка на въздух, нравствен комфорт, природа. " Това сподели Вергил Стойнов - биологът, атакувал в съда възбраната за влизане в паркове и градинки, представен от bTV.

"Изведнъж се явява изискване, което нарушава това главно човешко право – възбраната за парковете. А и това не е здравословно – обездвижването води до съществени проблеми. Намаляването на придвижването понижава силата на имунната отбрана, мускулната устойчивост, провокира най-различен тип невротизми. ", съобщи Стойнев.

Според биолога парковете няма по какъв начин да се трансфорат в развъдник на болести, тъй като вирусът не може да издържи на слънце. Той дефинира като небивалица изказванието, че коронавирусът може да издържи с дни по железни повърхности.

"Вирусът изсъхне ли на въздух, умира. Не е потвърдено и че COVID-19 се предава от дръжки на порти и така нататък Досега в човешката история няма нито един случай да се вкарва цялото човечество у дома.

Това с дръжките и с цялата система да затворят хората е оригиналност - това е опит върху човечеството. ", сподели още Вергил Стойнев.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР