За компанията това са по 199 долара на човек. Към днешен

...
За компанията това са по 199 долара на човек.
Към днешен
Коментари Харесай

Щедро: Tesla реши да даде на всички собственици на електромобили в САЩ безплатен едномесечен достъп до автопилота

За компанията това са по 199 $ на човек.

Към сегашен ден неограниченият достъп до софтуерната система FSD в Съединени американски щати коства на клиентите на Tesla 12 000 щатски $. Не толкоз от дълго време тази цена беше 15 000 щатски $, само че Мъск я понижи. Месечният абонамент за тази алтернатива коства 199 $. Именно това е подаръкът, който Tesla реши да направи на всички притежатели на нейните електрически автомобили в Съединени американски щати предходната седмица седмица. Информацията е на изданието Electrek, което се базира на изказванията на Илън Мъск.

Всички съвместими с FSD електрически коли на Tesla в Съединени американски щати ще могат да получат безвъзмезден достъп до софтуера на автопилота за един месец. Това влезе в действие в края на предходната седмица. Причината за тази благотворителност може да е излизането на новата бета версия на FSD, която самият Мъск оцени доста високо във връзка с способността ѝ да автоматизира процеса на ръководство на електрическия автомобил.

Теоретично всички електрически автомобили на Tesla, излезли на пазара след есента на 2016 година, могат да работят с новите версии на FSD. На процедура обаче най-старите екземпляри на колите към момента се нуждаят от възобновяване на бордовата електроника.

Някои притежатели на коли потърсиха по правосъден път правото си да получат такава актуализация гратис. Разбира се, те въпреки всичко би трябвало да платят за софтуера, а новата акция на Tesla има за цел да притегли допустимо най-вече консуматори към тази опция.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР