За късмет след 12-часов музикален маратон в Марбея тя не

...
За късмет след 12-часов музикален маратон в Марбея тя не
Коментари Харесай

Теди Кацарова не знае, че посреща 2019-а с Оскар от Атлетико

За шанс след 12-часов музикален маратон в Марбея тя не съумяла да падне и да нарани крайници си, само че пък претърпяното щяло да й остави спомен за цялостен живот.

„ И такааа...равносметка за Новогодишната нощ - два клуба в Марбея и за край се оказах пееща акапела на частно празненство до 11ч сутринта + строшен ток на ботуш + запознанство с Оскар Ортега - оказал се треньора на Атлетико Мадрид...но аз нали съм заспала певица и съм отвън футболисте! И всичко това с помощта на моето братче от друга майка “, написа в персоналния си профил във Facebook певицата. Към обявата е добавила името на Станислав Аркалиев. Той живее от дълги години в Испания, а преди да замине е бил танцьор у нас. Двамата били близки другари от години и точно той бил повода за професионалните задължения на Теди в новогодишната нощ.

Tеди Кацарова разгласява няколко фотоси, като тази с треньора по кондиционна подготовка на Атлетико Мадрид съумя да впечатли феновете на испанския футбол. Благодарение на него футболистите на Диего Симоне от години са най-издържливите на терена, написа „ Телеграф “.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР