За какво ви завиждат според зодията – всеки си има

...
За какво ви завиждат според зодията – всеки си има
Коментари Харесай

За какво ви завиждат според зодията


За какво ви завиждат съгласно зодията – всеки си има мощни черти и моменти, в които нещата му се получават с лекост. Кои са предимставата на всеки зодиакален знак, вижте:

Силен темперамент

Овните имат мощен темперамент. Вървят целеустремено и настойчиво напред. Благодарение на смелостта си, стават положителни водачи, а това не постоянно се харесва на близките, изключително на по-нерешителните. Овните имат неукротима и безкрайна сила. Подхождат към живота непосредствено и самоуверено се изправят против всичко, което им се изпречи на пътя. Винаги са подготвени за деяние. Те могат непринудено да решат да поемат ръководството и да станат самопровъзгласили се водачи. Не се интересуват от плюсовете и минусите, а това несъмнено е мотив за злоба. Овните са огнена зодия и носят топлината в със себе си и също като огъня са непредсказуеми. Те са смели, избухливи, нетърпеливи, безстрашни и могъщи.

Постигат задачите си

Телците са надарени със мощ и власт. Затова техен знак е бикът. Но също по този начин може да бъдат привързани и нежни, тъй че не позволявайте на облика на разгневен бик да ви заблуди. Основното качество на представителите на този знак е тяхната увереност. Телците не се разсейват елементарно от задачите си и не стопират да се пробват да реализират това, което желаят. Не поемат ненужни опасности, които могат да доведат до загуба, за което мнозина им завиждат. Телците ценят материалните притежания и комфортния живот, което ги прави практични. Създават положителни и правилни другарства, само че близкият им обществен кръг не включва доста хора. Предвиждат изхода от всяка обстановка и дават положителни препоръки.

Печелят известност

Близнаците се характеризират с двойнствено държание. Те са доста  непостоянни и гледат на всяка обстановка от две гледни точки. Често им е мъчно да разграничат две страсти, тъй че могат да изпитат и обич, и ненавист по едно и също време. Понякога могат да бъдат комплицирани по отношение на възприятията си заради двойствената си природа. Те са много проницателни. В някои случаи могат да злоупотребят с властта си. Благодарение на красноречието си, бързо печелят известност и това си е мотив за злоба. Те са любопитни, многостранни, приказливи и енергични. Благодарение на качествата си, стават доста положителни обществени персони. Освен това са много остроумни, което притегля другите.

Добри шоумени

Раците са доста прочувствени. Твърдата им черупка обаче им оказва помощ да скрият същинските си страсти. Много са чувствителни и меки същества. Грубите думи могат да ги объркат и постоянно изпадат в меланхолия, само че не остават дълго в това положение. Те са хора, които обичат заниманията и стават положителни шоумени, а тесногръдите и скучни персони им завиждат за това. Внезапните промени в настроението се отразяват на живота им, само че Раците като цяло не са импулсивни. Понякога могат да се ядосат за дреболии. Чувстват се най-добре измежду благи и чувствителни хора. Носят бремето на предишното. Безкористни са, само че постоянно остават неразбрани. Раците са лоялни, грижовни, мрачни и сантиментални.

Лидери по рождение

Лъвовете са смели и въплъщават величието и силата. Водени са от желанието да бъдат обичани и обожавани. Винаги са подготвени да работят. Силата им идва, когато имат най-голяма потребност от нея. Доста са амбициозни. Без значение какво вършат, постоянно се пробват да стигнат до върха. Обичат да са център на внимание и желаят да са в огромна група хора, които ги обожават и обичат да купонясват. Лъвовете обаче са много чувствителни към рецензия. Внимателно избират хора, които могат да им бъдат потребни в бъдеще. Те са водачи по рождение и се оправят най-добре в тази роля, което постоянно е причина да им завиждат. Те са самостоятелни и не обичат да разчитат на никого. Стремят се към власт и статус.

Обичат чистотата

Девите доста ясно усещат кое е положително и кое е неприятно. Благодарение на неповторимата си дарба, виждат скритите претекстове на другите. Предприемат всяка стъпка в живота доста деликатно. Те се смятат за пасивна зодия. Каквото и да вършат, постоянно работят деликатно. Девите са фенове на чистотата и по тази причина постоянно наподобяват перфекционисти. Но немарливите и мързеливи хора им завиждат за тези качества. Когато настъпи моментът за взимане решение, се паникьосват, макар, че се считат за доста умни. Що се отнася до построяването на връзки с другите, Девите нямат равни. Силното възприятие за отговорност от време на време им пречи в живота. Често оказват непотребен напън върху себе си.

Поддържат естетика

Везните изразходват силата си доста бързо, защото са много дейни. Символът на тази зодия съставлява баланс. В сложни обстановки те балансират сред две страни. Винаги се пробват да поддържат естетика в връзките, а това не постоянно се харесва на близките. Те са невъзмутими и рационални и по тази причина са потребни във всяка обстановка. Представителите на този знак са цялостни с несъгласия. Въпреки това, те постоянно са другарски настроени, радостни и подготвени за забавни диалози. Не отстъпват от решението си. Везните са занимателни, тъй като са много умни. Те са забавни събеседници и обичат да въвличат другите в диалози. Благодарение на чара си, постоянно са положителни водещи.

Жилещи и решителни

Символът на този знак е жилещият и мощен скорпион. Повечето астролози считат, че Скорпионът е интровертен женски знак. Многостранната им природа ги прави един от най-интересните обекти за проучване. Интересно е да си към тях, само че от време на време рисково. По природа представителите на този знак са интуитивни, чаровни, духовни, дипломатични, интелигентни, решителни и чувствителни, за което постоянно им завиждат. Като цяло Скорпионите са надеждни, съобразителни, наблюдателни, завистливи, буйни, образовани и динамични. Освен това са упорити, завладяващи, подозрителни и манипулативни. Каквото и да вършат, постоянно се стремят да извлекат изгода първо за себе си.

Упорити оптимисти

Символът на Стрелеца е кентавър с човешка глава и тяло на кон. Ето за какво Стрелците имат както човешки, по този начин и скотски качества. Представителите на тази зодия са нелечими оптимисти и постоянно гледат на нещата от позитивната страна. Стрелците не понасят рецензии, само че в случай че бъркат, си го признават. Те са доста дейни и обичат да са навън. Обожават спорта и всякаква друга физическа интензивност. Много са благи и откровени. Представителите на този знак са самостоятелни, радостни, с положително възприятие за комизъм, интелигентни, метафизичен настроени, безотговорни, груби, свободолюбиви, спонтанни, безразсъдни и упорити, а тези техни качества постоянно стават мотив за злоба.

Пълни с сила

Козирозите обичат да поемат опасности, само че е погрешно да ги назовем безразсъдни. Те приготвят и възнамеряват всичко, преди да подхващат дейности. Предпочитат да пресмятат всичко и не разрешават нищо непринудено да им въздейства. Понякога се държат егоистично в опит да реализират задачите си. Стремят се да заемат най-високата позиция в обществото, пробвайки се да получат власт посредством твърдоглав труд. Имат доста мощни страсти, само че ги крият. Пасивни са, само че в това време постоянно цялостни с сила и това кара другите да им завиждат. Уверени са в себе си и не разрешават на обществото да ги демотивира. Постигнат задачата си, като се концентрират напълно върху нея. Имат много високо мнение за себе си.

Чувствителни и умни

Водолеите са извънредно чувствителни. Въпреки обстоятелството, че са заобиколени от доста хора, те постоянно се усещат самотни. Представителите на този знак са обществени персони. Харесва им да са част от разнообразни организации, клубове и конгреси. Водолеите са положителни в общуването, само че единствено до момента в който сте на една вълна с тях. Най-много им е прелестно да са в компанията на съидейници. Приятелите са доста значими за тях. Водолеите са директни и не обичат да се трансформират. Ако бъдат засегнати, те ще се опитат да си отмъстят, без да се тормозят за репутацията си. Водолеите обичат спокойния живот. Като цяло са доста остроумни, грижовни, неповторими, умни, упорити и прочувствени.

Талантливи и лоялни

Рибите са доста изобретателни хора с богато въображение. Те са същински актьори. Щом станат обществени персони, незабавно се виждат. Когато имате потребност от тях, Рибите постоянно ще бъдат там с другарска усмивка на лицето си. Представителите на този знак са идеалисти, изобретателни, грижовни, състрадателни, любящи, сантиментални, лоялни и духовни по природа. Рибите носят детското у себе си и хората им завиждат за тази тяхна магия. Всички биха желали да имат техните деликатност, фикция и гении. Освен това са един от най-любвеобилните знаци в зодиака и другите се възхищават на умеенето им да обичат абсолютно. Често доближават до триумфа, който другите биха желали да имат.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР