За какво служат неделните сутрешни блокове по телевизиите? Да си

...
За какво служат неделните сутрешни блокове по телевизиите? Да си
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Йотова поиска Денков - вън

За какво служат неделните утринни блокове по малките екрани? Да си починем от политика? Нееее... Ту служат, който политик не си е споделил нещо през седмицата, да го каже. И Илиана Йотова си сподели: Денков да подаде оставка.

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг прикани Германия да усили доста отбранителните си разноски и прикани страните членки на НАТО да се върнат към стойностите им Студената война - 3-4% от Брутният вътрешен продукт. Двата %, до които някои членки на алианса мъчно и насилствено стигат са единствено минимумът, сподели Столтенберг. 

Румънските фермери желаеха държавното управление да наложи едностранна възбрана на вноса на някои аграрни артикули от Украйна. 

Канцлерът на Австрия Карл Нехамер съобщи, че ветото на страната му върху присъединението на България и Румъния към Шенген остава, до момента в който Европейски Съюз обезпечи надеждна отбрана на външните си граници.

Катастрофалните наводнения, породени преди седмица в Либия от бурята " Даниел ", са лишили живота на минимум 11 300 души в региона на Дерна, Източна Либия, съобщи през вчерашния ден работа на Организация на обединените нации.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР