За какво ще се разказва във втори сезон на Squid

...
За какво ще се разказва във втори сезон на Squid
Коментари Харесай

Очаква ли ни изненада във втори сезон на Squid Game

За какво ще се споделя във втори сезон на Squid Game евентуално е измежду най-задаваните въпроси измежду почитателите на сериалите. Вероятна за бъдещето на най-гледаната истинска продукция на Netflix има милиони догатки, а към тях ще прибавим още едно.
 SAG Awards, Трой Коцур, Хо Йон-юнг и Лий Йонг-дже от Squid Game и достиженията на актьорите
Актьорите, които написаха история на SAG Awards

Голям триумф за...

Че красивата Хо-Йон юнг се завръща и във втори сезон.

Идеята беше подметната от самия основател на сериала по време на диалог на Хуанг Донг-хюк с Deadline по време на церемонията по раздаването на премиите на Гилдията на продуцентите в Лос Анджелис.

" Ще видите още страхотни надпревари, това е несъмнено. Още групирам хрумвания за втори сезон. Дори не съм почнал да пиша сюжета ", разяснява той. На въпрос дали ще се върнат някои от играчите от първи сезон, той дава отговор негативно. " Повечето от тях са мъртви. "

Донг-хюк обаче показва към Хо-Йон юнг, която е до него на аления килим. Моделът и актриса беше в ролята на избягалата от Северна Корея Канг Се-бьок в първи сезон на Squid Game. " Да кажем, че тя може да има сестра-близначка. Ще видите ", усмихва се режисьорът.

От излизането си на 17 септември 2021 година Squid Game се трансформира в най-гледаното наличие на Netflix за всички времена. Носител е и на десетки награди, в това число Златен глобус за поддържаща роля за Йон-су О (играч 001).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР