За какво са ни празни спомени? Нека вещите на нашата

...
За какво са ни празни спомени? Нека вещите на нашата
Коментари Харесай

Покъртително! Бедни майки вземат вещи на убитото бебе Никол

" За какво са ни празни мемоари? Нека движимостите на нашата звездичка Никол да оказват помощ на някой в потребност. По-голямата част от нещата й към този момент откриха нови притежатели и се радваме, че ще послужат ". Това сподели пред " България Днес " почернената майка Ваня Министерска. Тя изгуби щерка си Дарина и внучка си Никол, откакто бащата на детето - Викторио Александров, ги разстреля без жалост. Дарина е убита в дома си, откакто седмица преди този момент желае да постави завършек на връзката. След като стреля по майката, сотаджията взима щерка си и потегля да бяга из София. Задържан е малко откакто стреля в окото на 1-годишната си Никол. Опитва се и да се самоубие, само че куражът го напуща, когато насочва револвера към себе си, и патронът единствено го одрасква.

Все още не са подготвени експертизите, които да открият психологичното му положение. Докато чака началото на процеса, Викторио мрънка постоянно, че килията не му е комфортна, и желае да го пуснат против по-лека мярка. Към момента магистратите остават непреклонни. Пред проверяващите Викторио изяснява, че не помни по какъв начин е умъртвил жена си Дарина и бебето.
Инцидентът раздруса България, откакто стана ясно, че Дарина е била унизена душевен през цялата година. Натискът върху нея стартира още в болничното заведение след раждането на дребната Никол. Викторио упорства да му трансферира половината от наследственото жилище, където живеят дружно. Апартаментът е платен и ремонтиран с парите единствено от родителите на Дарина, само че Викторио има искания. През цялото време желае да постави ръка върху жилището, разкриват близки на убитата Дари.

Срещу младата майка е имало и закани за живота й. Викторио й казвал, че ще падне инцидентно, до момента в който простира от терасата, и че може да инсценира злополука, в която да изгуби живота си. В последна сметка Викторио я убива със служебния си револвер.

От обкръжението на Дарина описват, че 10 дни преди случая младата майка два пъти е ходила в полицията. Искала е да подаде сигнал против Викторио за душевен тормоз и да получи отбрана. Оттам обаче я разубеждават, като я поучават да си изгладят връзките сами. Никой не подхваща съответни ограничения против комплексирания мъж, който не разрешава на Дарина да комуникира даже с околните си, и се стига до съдбовния край. Дарина е била и подслушвана и следена, разкриват още приятелките й.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР