За какво мечтаете във времето, в което нищо не е

...
За какво мечтаете във времето, в което нищо не е
Коментари Харесай

Усмихнатата Ивет пита: За какво мечтаете?

За какво мечтаете във времето, в което нищо не е несъмнено и е целесъобразно да си стоим у дома?

Въпросът е от чаровницата на българския спорт - Ивет Лалова.

Тя не стопира да се усмихва в обществените мрежи и да разкрива по какъв начин минава през тежките времена. А тайната е, че постоянно носи в душата си зрънце... вяра.
Ивет: Бъдете мощни. В това сме дружно! Лекоатлетката с положително обръщение към всички българи
И през днешния ден Ивет се надява, че скоро животът ще се върне към нормалната си скорост и разноцветност, ще се откри решение за казуса, с който света се бори сега, а тя... Тя ще може още веднъж да мрънка по летищата, а по-късно да бяга на пистата по този начин, че да носи наслада освен на себе си, а и на всичките си фенове.

Та, защо мечтаете?
Вижте тази обява в Instagram.
I woke up with hope. Така стартира денят ми. С едно зрънце вяра в мен, което си пробива път, също както слънчевите лъчи на открито сега. Може би е поради постепенно настъпващата пролет и прелестния ден. Може би е вяра за намиране на решение за това, с което целия свят се бори сега. Може би е предпочитание живота ни да се върне към нормалната скорост и разноцветност. Може даже да е моето безпределно предпочитание отново да тичам, да прекосявам финални линии, да пътувам и мърморя по летища и самолети, че съм изморена и отново да тичам на другия ден... Това и била моята движеща мощ постоянно, това е и в този момент. Нищо не се е трансформирало. Вие защо мечтаеге сега? Какво ви държи мощни? ♥️ Ph by @enchonaydenov for @eva_magazine

Публикация, споделена от Ivet Lalova-Collio (@ivet_lalova) на Апр 7, 2020 в 5:01 PDT

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР