За какво копнее душата ви? Кое е нещото, което осмисля

...
За какво копнее душата ви? Кое е нещото, което осмисля
Коментари Харесай

„За душата“ пита: Кое е нещото, което осмисля съществуването ни всеки ден?

За какво копнее душата ви? Кое е нещото, което осмисля съществуването ви всеки ден? Дисни и Пиксар ни канят да потърсим отговорите на тези въпроси и да се отдадем на насладата от живота с най-новото им анимационно премеждие „ За душата “.

Ще се отправим на необикновено странствуване оттатък рамките на физическото ни битие, с цел да открием тайната на нашата неповторима характерност.

Новият филмов откъс на „ За душата “ разкрива пред феновете завладяващи детайлности за невероятния свят на „ Великото преди “ – мястото където младите души развиват своите характери и ползи, преди да се насочат към индивида, за който са предопределени.

Джо Гарднър е преподавател по музика в приблизително учебно заведение, който има дългогодишна фантазия да свири джаз музика на сцена. Един ден той най-сетне получава този късмет, откакто впечатлява група джаз музиканти по време на отворени порти в известен клуб.

Вследствие на случай обаче, душата на Джо е разграничена от тялото му и пренесена до „ Великото преди “ – център, в който душите първо развиват своите ползи и пристрастености и след това се насочат към някое новородено дете.

За да се върне на Земята, преди да е станало прекомерно късно, Джо би трябвало да работи дружно с другите души, които се образоват. Сред тях е и 22 – душа, която след години, прекарани в клопката на „ Великото преди “, е развила много мрачни възгледи за живота.

Случайно попаднала в тези шеметни селения, душата на основния воин в историята Джо Гарднър би трябвало да се оправи с провокациите на новото си битие и да преоткрие себе си и това, което го прави благополучен.

Режисьори на „ За душата “ са двукратният притежател на Оскар Пийт Доктър и Кемп Пауърс, а продуцент е номинираната за Оскар Дейна Мъри. Автори на музиката са световноизвестният джаз музикант Джон Батист и носителите на Оскар Трент Резнър и Атикъс Рос от Nine Inch Nails.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР