За какво да ме арестуват? За какво да ме разследват?

...
За какво да ме арестуват? За какво да ме разследват?
Коментари Харесай

Ахмед Доган пред Валерия Велева: За какво да ме арестуват?

За какво да ме арестуват? За какво да ме проверяват? Няма вести през лятото, разяснява почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган думи на шефа на Бюрото за надзор върху СРС-та Бойко Рашков по Нова тв. 

Тази заран Рашков съобщи: " Възражда се концепцията за обновяване на следствие на някои политически лица от Движение за права и свободи, даже против водач от Движение за права и свободи ", отговаряйки на въпроса на водещата Ани Цолова дали са правилни слуховете за следствие и даже арест на Ахмед Доган.

Защо ме забъркват във всички проблеми на страната, от пет години аз не съм в действителната политика, споделя Доган пред основния редактор на Епицентър Валерия Велева. " Не се занимавайте с мен! ", декларира още Доган.

Той разяснява сбито и отнетия допуск до класифициррана информация на зам.-шефа на Бюрото за надзор върху потреблението на СРС-та Георги Гатев, за който Бойко Рашков обществено съобщи, че е кандидатура на Движение за права и свободи. " От медиите научих за този лишен допуск, нямам нещо общо с това, Гатев е почитан правист и специалист ", сподели Доган. 

Почетният водач на Движение за права и свободи отхвърли и версията, че има различия сред него и депутата Делян Пеевски. " И това не е правилно, както всичко, което в последно време се написа за мен! ", разяснява Доган.  
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР