За какви преговори говорим? Това не е пазар, това са

...
За какви преговори говорим? Това не е пазар, това са
Коментари Харесай

Кобрата Изригна: Очаквах Уайт И Хората Му Да Избягат От Мача, Но Не Очаквах Да Са Такива Ла*няни Актьори!

За какви договаряния приказваме? Това не е пазар, това са разпоредбите - вие загубихте наддаването. Какво повече има да се приказва. Що за нелогично изказване е това, че ние не сме имали парите. Ха-ха.

Ние спечелихме търга за мача с съвсем двойно по-голяма оферта. Никой не желае да се бие с Дилиън? Вие сте ненормални! Никога не съм отказвал и към момента желая да се удрям с него. Дилиън, в случай че Хърн те подвежда по някакъв метод, дано ти го кажа персонално - към момента те очаквам в България, с цел да те изкарам от лудостта и да те върна на земята ".

По-рано през днешния ден Еди Хърн също разяснява за какво се е стигнало до тази обстановка, като показа:

" Елиминационните мачове са хубави, само че, почтено казано, една сходна среща с Паркър ще отвори вратите на Уайт доста повече, в сравнение с наложителното претендентско място. Решението за Пулев бе тежко, само че просто му нямахме доверие. Ходене до България също не ни се стори добра концепция. И почтено казано, считам, че този пердах с Паркър е по-добър от среща с Пулев. Когато излезе тази опция, реализирахме най-бързата договорка в кариерата ми. За мен това е най-големият мач, който може да се направи след Антъни Джошуа - Дионтей Уайлдър. Толкова е просто. Ще дам на Уайт 7-цифрена сума за този мач, тъй като той я заслужава ", разгласи Еди Хърн.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР