За жените е характерно да променят прическата си когато имат

...
За жените е характерно да променят прическата си когато имат
Коментари Харесай

Модерни и провокативни с шокиращо къса коса

За дамите е особено да трансформират прическата си когато имат потребност от нещо ново в живота си.  
За дамите е особено да трансформират прическата си когато имат потребност от нещо ново в живота си. Подвластни на моментно въодушевление и страсти, те са подготвени на всевъзможни опити, които ги карат да не помнят казуса си и да надмогнат комплексите. Това е краткотрайна, само че работеща мярка за справяне със напрежението и определяне на прочувствен баланс. Основната причина е, че понижената дължина не е окончателно изгубена. Свойството на косата да пораства непрекъснато е смекчаващо събитие. Както и да я променяме - с ножици, с багра, перхидрол, къдрин и прочие, е без значение, защото скоро всичко ще е както преди.

Преди години прекомерно дългите коси са се смятали за неприлични и носенето им разпуснати е било израз на неблагоприличие, демонстрация на неприятен усет и ниска просвета. В днешно време нещата са с противоположен знак. Ултракъсата коса акцентира непокорен дух, храброст, загърбване на общоприетите правила, настройки и ограничавания. Много рапъри, поп певици и актриси обръснаха главите си, с цел да са в унисон със свои послания на албуми или постановки.

Началото бе сложено от Шиниъд О’Конър през 1990 година Последваха Деми Мур, Натали Портман, Лейди Гага, Бритни Спиърс и Майли Сайръс. Рапърът Еминем, с изключение на с песните си, е прочут и с ниско обръснатата си глава. Един от най-известните футболисти Дейвид Бекъм също наложи модата в спортните среди на прическа без коса. Дори Адел не можа да устои на изкушението и сподели своя визия с обръсната глава, която сред прочее доста й отива.  Ако и вие сте последовател на смелата и провокативна визия, открийте съвършения апарат, с който да създавате разнообразни прически за коса, брада, бакенбарди или стилизиращи линии като разгледате предложенията тук:. 

Освен с демонстративна цел, бръсненето на главата може да бъде за уеднаквяване с цялостната визия на секторите където косата е по-рядка или липсва. Когато обаче се постанова непрекъснато да бръснат главата си, доста хора вместо да вървят на коафьор употребяват машинки за бръснене. Те са лесни за приложимост даже от непрофесионалисти. По този метод преди значимо събитие няма потребност да вземате час при вашия стилист. Член на фамилията би приключил работата за минути, а можете да се подстрижете и сами. Много от машинките имат накрайници за други функционалности. Те ловко отстраняват нежеланото окосмяване от всевъзможни места по тялото - главата, гърдите, ръцете и краката, деликатните зони, ушите, носа и веждите като вършат тялото на техния собственик поддържано и безпрепятствено. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР