За жалост всички зрители сме имали това усещане - намираме

...
За жалост всички зрители сме имали това усещане - намираме
Коментари Харесай

Най-популярните сериали, които разочароваха феновете

За жал всички фенове сме имали това чувство - намираме забавен сериал и започваме да го гледаме, а след време към този момент няма и помен от положителното равнище. Всичко става цялостна боза. Добрите хрумвания като че ли са се изпарили, с цел да оставят мястото си на креативен вакуум на основателите на поредицата. В тази публикация ще разгледаме кои са най-популярните сериали в историята, които са разочаровали почитателите си. Вижте ги: 

Стоте (The 100)
Кои са най-интересните YouTube канали за филми, които можете да следите?
Предварително желаеме да се простим на всички, които не знаят британски, само че и трите YouTube канала са задгранични. В България към момента н...
Прочети повече
Сериалът се излъчва от 2014 до 2020 година и въпреки да не бе едно от най-гледаните заглавия имаше добра почитател база. В сериала се преплитаха комплицирани сюжетни линии и някои дълбоки тематики свързани с морала. Едно от нещата, които бяха забавни за историята беше връзката сред враждуващите водачи на две фракции, които са дами. Считана за прелестен образец по какъв начин тематиката може да бъде сложена на дневен ред без да има чувство за натрапване и преекспониране. И слага въпросът за алтернативата сред обич и дълг. Всички тези прелестни неща са изтрити когато основателите на сериала вземат решение, че едната от двете би трябвало да бъде убита от инцидентен патрон. Това ядосва доста почитатели, които остават разочаровани, че историята посред им не се развива до своя край. 

Luck 

Едва ли доста от вас са чували този сериал. Той излиза през 2011-та в Съединени американски щати и основна роля в него има известният артист Дъстин Хофман. Първият сезон се радва на страхотни ревюта и на доста гледаемост. Сюжетът се развива към професионалните конни надпревари. Това, което обрича плана е, че два от конете, които вземат участие в продукцията са евтанизирани, тъй като е имало произшествия по време на фотосите. Следват още произшествия и след евтаназията на трети кон, обществеността е гневна, а вторият сезон на сериала е пресечен, с цел да се проверяват случаите. Напрежението се натрупа и HBO вземат решение да спрат сериала. 

Игра на тронове (Game of thrones) 
Филмовите поредици, които да гледаме още веднъж
Има някои класики в киното, които в никакъв случай не остаряват. Ние се връщаме към тях още веднъж и още веднъж. В тази публикация ще ви предлагаме кино...
Прочети повече
Иска се специфичен гений години да градиш най-обичания и известен ефирен сериал в историята и да го съсипеш в последния му сезон. Да, някои биха споделили, че още в седми сезон се виждаха пукнатини в историята, само че основателите на сериала в действителност съумяха да разочароват почитателите по метод, който надали някой си е представял. След мудни два епизода, в които съвсем нищо не се случва, почитателите останаха потресени от ужасното завършване на историята, чийто край са чакали с години.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР