За изненада на всички, след като отказа на световни и

...
За изненада на всички, след като отказа на световни и
Коментари Харесай

Лорд Минчев с книга за криптокралицата Ружа

За изненада на всички, откакто отхвърли на международни и наши медии, известният Пи ар и благотворител ще проговори за доктор Ружа Игнатова в своя лична книга. Тя ще се споделя Ружа- преди one coin, с подзаглавие- Изчезнала ли е?

Ружа с принцовете Романови в Лондон

Вътре, върху над 100 страници, подкрепени с персонални фотоси, Евгени споделя за множеството си срещи с бизнесдамата, която той самичък откри и стартира от началото до изгубването и. Лордът ще направи притежание срещите им в Лондон, откриването на голямата и яхта и къща в Созопол. В книгата си той не скрива нито един подробност от дългото им другарство.

Сред  нещата, които лордът привежда в популярност е желанието на криптокралицата да се занимава с козметика и да сътвори не без помощта на Евгени лична линия артикули с марката Rouja. Пи арът рапортува още за държанието на Игнатова на баловете на принцовете Романови в английската столица, доста от персоналните им срещи и нейните любовни терзания.

Преди книгата да види бял свят обаче, лорд Евгени Минчев ще показа 10 нови авторски песни на концерта си на 11 ноември в зала Театро – оттатък канала. Сред тях са песните Самотен, Ела, поплачи, Обичам те и други Предполага се, че датата не е определена инцидентно а е обвързвана с рождения ден на приятеля му Карло, с който прекараха дружно последните две седмици в Лондон. Ще се появи ли той в София на уречената дата, следва да забележим.

Карло и Евгени вечерят в Лондон, надалеч от любопитните очи




Карло и Евгени неразделно дружно на Българо Британския Бизнес Бал в английската столица
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР