За изненада или пък не, последните дни на октомври и

...
За изненада или пък не, последните дни на октомври и
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп : Неочаквани обаждания за Скорпион и любов за Риби

За изненада или пък не, последните дни на октомври и първите на ноември по-скоро ни припомнят за лятото, в сравнение с за интервала на топлите пуловери и миризмата на коледни сладки. Ето какво да чака всяка зодия при започване на единадесетия месец от годината.

 

Овен

Вие, Овни, ще имате една ексцентрична и изпълнена с неочаквани обрати и изненади седмица. Възможно е да ви се наложи да вършиме неща, които или в никакъв случай не сте правили, или от дълго време сте избягвали, с цел да съумеете да овладеете ситуацията и да имате по този начин стремежи триумф. Не са изключени задължения с близки или родственици, на които под една или друга форма да ви се наложи да помогнете.

Телец

Вие, Телци, ще си имате разправии и пререкания с половинката, най-вероятно по отношение на разпределянето на фамилния бюджет. Постарайте се да сте задоволително толерантни и да виждате и противоположната позиция. По този метод ще сте оптимално справедливи и по-добре ще стигате до консенсус.
След сряда е допустимо да имате задължения по заеми, общи финанси, вложения или наследства. Някои от вас ще си вършат проучвания, зъби или различен тип медицински интервенции, други ще се интересуват от правни или метафизичен въпроси.

Близнаци

Вие, Близнаци, ще сте доста грижовни и в услуга на другите през седмицата. Ще обръщате огромно внимание даже на хора, които познавате неотдавна, което не е изключено да провокира ревнивост при най-близките ви, които ще се почувстват подценени или застрашени. Бъдете деликатни във финансов проект, тъй като съществува риск от недомислени разходи и загуба на пари. Каквото и да вършиме, най-важното е да запазвате салдото и да не се изхвърляте.

Рак

Вие, Раци, при започване на седмицата ще сключите значима за вас договорка, плодовете от която ще берете на по-късен стадий. След четвъртък ще имате опция да изкарате време с обичани хора в приятна за вас атмосфера. През уикенда ще се погрижите за дома си, ще го преаранжирате или преобзаведете.

Лъв

На вас, Лъвове, при започване на седмицата, може да ви се наложи да учите нови и забавни неща. Не са изключени също по този начин занимания с метафизичен или правни въпроси или пътувания в чужбина. След четвъртък ще имате новости и нововъведения в службата, към които ще ви се наложи да се напасвате.
Възможни са позвънявания или срещи с хора, с които от известно време сте изгубили контакт.

Дева

Вие, Деви, при започване на седмицата ще сте сполучливи и постигащи. По всяка възможност ще демонстрирате своите професионални и персонални триумфи пред света. Не е изключено да започнете нещо ново и значимо за вас. След четвъртък не е изключено да решите да обърнете внимание на здравето и тялото си, като започнете нов спорт, измененията или подобрите визията или промените диетата си.

Везни

Вие, Везни, през първите три дни от седмицата да се чувствате леко потиснати и угнетени. Възможно е да имате потребност от отмора и успокоение и е добре да не се нагърбвате с значими неща през тях. Не са изключени грижи със средство за връзка или превоз, както и информационни проблеми. След четвъртък ще наберете сили и ще станете задоволително продуктивни, за проектите ви да бъдат сполучливо осъществени.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ще имате непредвидени позвънявания, известия или доставки през седмицата. Вероятни са също по този начин и къси пътувания или екскурзии. В работата се постарайте да сте оптимално съсредоточени, с цел да не пропуснете значими елементи и да не останете излъгани при някой контракт или договорка. В любовен проект са вероятни пререкания с обичания, които обаче бързо ще минават.

Стрелец

Вие, Стрелци, се чака при започване на седмицата да сте в действителност сполучливи в публичен проект и да извършите усещане на значими за вас хора. Някой от вас ще показват нови придобивки или ще обявяват връзка пред останалите. След четвъртък огромна част от вниманието ви, ще се върти към финансовите ви каузи. Ще си вършиме равносметка и ще се пробвате да сте спестовно настроени и прагматични.

Козирог

При вас, Козирози, при започване на седмицата може да се чака да изникнат спорове в фамилията, на които ще бъде значимо да не обръщате внимание, с цел да не ги задълбочите. Не е изключено възрастен родственик да има потребност от вашата помощ и да ви се наложи да се отзовете. Към края на седмицата ще сте на любовна вълна и по всяка възможност ще съумеете да се насладите на време с колегата или децата.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолея, тази седмица ще бъде в действителност добра да стартирате нови планове, нова активност или нова връзка. При всички случаи се чака да сте ексцентрични и изобретателни. Хората ще ви харесват и ще ви поддържат в начинанията. След четвъртък се чака да ви изникнат фамилни задължения или работа около дома. Бъдете деликатни с по-възрастните членове на вашето семейство, тъй като може да имат потребност от вашата поддръжка.

Риби

Вие, Риби, ще имате сантиментални моменти при започване на седмицата. Много е евентуално да съумеете да изкарате ползотворно време с човек, който харесвате.
След четвъртък около работата ви по всяка възможност ще срещнете хора, които да са ви от изгода и да ви отворят нови порти. Много е евентуално да напредвате постепенно, само че устойчиво в определена от вас посока.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР