За изминалото денонощие украинските военни са унищожили 14 въздушни цели

...
За изминалото денонощие украинските военни са унищожили 14 въздушни цели
Коментари Харесай

14 въздушни руски цели са унищожени за последното денонощие от Въоръжените сили на Украйна

За миналото денонощие украинските военни са унищожили 14 въздушни цели на съветските окупатори. Това оповестява командването на Въоръжените сили на Украйна. " Въздушните сили за следващ път нанасят загуби на рашистките нечовеци, както във въздуха, по този начин и на земята. Изтребителите на ВСУ организираха няколко въздушни багра, поразиха две въздушни цели - изтребител и щурмови аероплан на врага ", се споделя в известието.

По колони с бронирана техника и военни коли за доставяне на съветските окупационни сили, мощни удари са нанесли бомбърдировъчна и щурмова авиация на въздушните сили на Украйна.

Зенитните ракетни войски на въздушните сили са свалили още пет самолета на агресорите, като техния вид се прецизира. Украинската противовъздушна защита е унищожили три бойни дрона, три крилати ракети и един хеликоптер на съветските военнопрестъпници.

Като общ резултат може да се каже, че силите на Противовъздушна отбрана на Украйна са унищожили не по-малко от 14 въздушни цели на съветските окупатори:
7 самолета;1 хеликоптер;3 безпилотни летателни апарата;3 крилати ракети.

В региона на Днепропетровск украинската Противовъздушна отбрана е свалила още две ракети, а в Херсонското направление е премахнат противников дрон.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР