За изминалото денонощие 141 са новозаразените лица с коронавирусна инфекция

...
За изминалото денонощие 141 са новозаразените лица с коронавирусна инфекция
Коментари Харесай

141 са новозаразените с коронавирус в Кюстендилска област

За миналото денонощие 141 са новозаразените лица с коронавирусна зараза в Кюстендилска област, оповестиха от РЗИ.

По общини позитивните случаи са: Кюстендил – 66, Дупница – 55, Кочериново – 7, Рила – 6, Бобов дол – 3, в Сапарева баня и Трекляно има по два нови случая.

18 към днешна дата са пациентите в Ковид отделението на Общинската болница в град Дупница. Един от тях е интубиран и в сериозно положение, на кислородна терапия са 15 души.

В Ковид отделението на МБАЛ "Св. Иван Рилски 2003 " – град Дупница са настанени за лекуване 26 души. Четирима от тях са в относително устойчиво общо положение, всички останали са в тежко.

Пациентите в Ковид отделението на МБАЛ „ Д-р Никола Василиев “ в град Кюстендил към днешна дата са 61. Един пациент е интубиран и в сериозно положение, седем други са в тежко, останалите пациенти са в приблизително тежко и относително устойчиво общо положение.



През вчерашния ден има умряли двама души – жена на 61 години от община Кюстендил и 80-годишен мъж от община Бобов дол, който е имал съпътстващи болести. Областният спешен щаб сервира откровени съболезнования на фамилиите и околните на умрелите.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР