За измама в размер на близо 45 000 лева съобщи

...
За измама в размер на близо 45 000 лева съобщи
Коментари Харесай

Американец олекна с 45 000 лева, нашенка му обещала брак

За машинация в размер на близо 45 000 лв. заяви в полицейското ръководство в Нови пазар през вчерашния ден 61-годишен американски жител, оповестяват от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Шумен.

Мъжът дошъл в България, откакто се усъмнил, че е въведен в илюзия. Разказал, че в края на предходната година се срещнал с жена в интернет уебсайт. Започнали връзка, като след известно време тя се трансферирала в мобилно приложение за видео и аудио диалози. Жената му разказала, че живее оскъдно на село, че се грижи за своя близка и не разполага с парични средства. Мъжът решил да ѝ помогне, изпратил парична сума, по-късно направил още един превод. Предложил ѝ да се омъжи за него и тя се съгласила. Разбрали се да се срещнат в прилежаща страна. Получил позвъняване, че на летището са я задържали и с цел да я освободят са нужни още пари. Той още веднъж ѝ пратил, а след известно време връзката сред тях спряла.

Притеснен, че нещо се е случило, тръгнал да я търси. Пристигнал в полицейското ръководство в Нови пазар, защото преди време му споделила, че е от този край. В диалога си с полицейски чиновници мъжът разказал, че е превел сума в размер на близо 45 0000 лв. и е излъган.

За осъществено закононарушение по член 212, алинея 2 от Наказателния кодекс е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР