За измама с промоция в Пловдив сигнализира опарен потребител пред

...
За измама с промоция в Пловдив сигнализира опарен потребител пред
Коментари Харесай

Пловдивчанин купи кашкавал на промоция в BILLA, но после изрева на умряло

За машинация с промоция в Пловдив алармира опарен консуматор пред plovdiv24. Георги Тодоров поддържа думите си и с касовата записка.

На 19 октомври той купува кашкавал на промоционална цена в магазин " Билла " на бул. “Шести септември ". Обявената промоция е за цена от 13.99 лева/кг, вместо за 17 лева/кг.

Тодоров вижда, че цената е преференциална и взема решение да купи 6 опаковки по 400 грама. Мъжът оказва помощ на възрастни хора и нормално купува по-големи количества. Взима и още разнообразни от кашкавала артикули.

На касата заплаща над 100 лв., само че потегля, без да прави проблеми, защото в първият миг не се усеща. Вижда му се доста, само че не реагира. Дори употребява бонус за рожден ден в размер на 11.43 лв..

Вкъщи обаче ревизира сметката и вижда, че са му надвзети към 35 лв.. Връща се в магазина с касовата записка и беседва с една от служителките там.

В първият момент тя вижда и удостоверява, че са му взели повече пари. Но по-късно влиза и беседва с някого вътре, излиза и декларира, че той се е объркал и че цената не е за кг, а за парче. Килограм от този кашкавал струва 25 лв., твърди служителката.

Проста сметка, без да си учил задълбочено математика демонстрира, че 400 грама кашкавал на цена от 25 лв. не вършат нито 14, нито 17 лв..

 

 

Ядосан от явната машинация, жителят упорства да му се върнат парите. А служителката упорства той да донесе всичките закупени артикули назад в магазина, с цел да се види дали всичко, което той споделя, е тъкмо по този начин.

“Аз не съм измамник и ми е обидно, че първо те мамят, а по-късно се съмняват в честността ти ", споделя Тодоров.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР