За изграждането на ключова пътна инфраструктура, която да заработи поне

...
За изграждането на ключова пътна инфраструктура, която да заработи поне
Коментари Харесай

Сдружение „Напред Несебър“ настоява за четирилентов път и изнесени паркинги

За построяването на основна пътна инфраструктура , която да проработи най-малко за идващия летен сезон, упорстват от съдружие „ Напред Несебър “. Недоволството им е предизвикано от километричните тапи в морския град през лятото.  Те упорстват ограниченията да бъдат взети превантивно, с цел да се избегнат сходни обстановки следващата година по същото време

От неправителствената организация напомнят, че по план в правата от входа на Несебър до село Кошарица, трябваше от дълго време да бъде осъществен четирилентов път с кръгова регулация на придвижването. В момента се образуват тапи на всяка светофарна уредба в този сектор, декларират в писмо до медиите от сдружението.

От „ Напред Несебър “ припомнят, че потребността от изнесени паркинги в обитаемоте места е крещяща, защото неналичието тук-там за паркиране е измежду главните проблеми на града . На туристите постоянно се постанова да обикалят по час, до момента в който намерят място за автомобила си, което в множеството случаи ги отхвърля да посетят Несебър още веднъж. 

Сдружението приканва общинската администрация и държавните структури още от в този момент да възнамеряват незабавните инфраструктурни планове , които явно са замразени и по тях не се работи. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР