За истински кошмар, разиграл се на алеята в местността Бачиново,

...
За истински кошмар, разиграл се на алеята в местността Бачиново,
Коментари Харесай

Луд нападна и опита да убие момиче в парк

За същински призрачен сън, разиграл се на алеята в местността Бачиново, Благоевград, описа четец на struma.com. Младо момиче е било нападнато от психологично болен мъж. Само намесата на очевидци е избавило момичето от гнева на мъжа. Ето какво написа Г. Найденов (без редакторска намеса):

ЗДРАВЕЙТЕ! Снощи на Бачиново, няколко индивида станахме очевидци на опит за ликвидиране. Нападнато бе момиче. Нападателят е бил (по изложение на момичето) със характерна походка, леко изкривен, гледал неприятно, мъж на към 50. Апелирам, в случай че в миналото сте го виждали или го видите и сте сами (става въпрос за момичетата) ВНИМАВАЙТЕ!

Надявам се полицията да го задържи и да не бъде следващият вманиачен, пуснат измежду хората, тъй като идващият път съм сигурен, че няма да е единствено душене, задръстване на устата и удари! Внимавайте!!! Бях в колата с моята другарка и чухме звук, до момента в който се усетя дали са патиците или човек, хора от Гъбката са се притекли на помощ и оня е избягал, споделя различен очевидец. Тичах до алеята да видя, нямаше човек. Нали ти е ясно, че може да се скрие в някой шубрак?

Дойде полицията, мина някакъв човек и момичето го позна и го заловиха, какво е станало след това - не знам. А няколко индивида - 3 девойки, аз и още едно момче, което е било в Гъбката. Имаше хора от личния състав, дето даже не излязоха да я питат по какъв начин е. И най-странното е, че мина два пъти през нас, откакто момичето се успокои на втория път го позна. Имаше още двама мъже, задържаха го, изтичах за служителите на реда, че бяха надолу и го вкараха в патрулката., описват очевидци.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР