За инцидента с влаковата композиция в Пловдив беше уведомен главният

...
За инцидента с влаковата композиция в Пловдив беше уведомен главният
Коментари Харесай

Националното следствие ще разследва дерайлирането на вагони с газ край Пловдив

За случая с влаковата комбинация в Пловдив беше известен основният прокурор и по негово предписание следователи от Национална следствена работа (НСлС) поемат следствието. Това заяви представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова.

Пловдив
 © БГНЕС
Екипи от следователи и специалисти, които имат опит в следствието на жп-катастрофи пътуват към местопроизшествието на гарата в Пловдив.

" Разследването се управлява на място от окръжния прокурор Румен Попов и в границите на днешния ден стартираме с огледи на местопрестъпление и разпити на очевидци.

Изпращат се мобилните криминалистически лаборатории на място, а специалистите, които сме заели да подкрепят следствието са същите, които участваха като подпомагащ екип и при следствието на Хитрино.

Собственикът на влаковата комбинация е същият, който е притежател и на влаковата комбинация в Хитрино “, изясни Арнаудова.

Разследва се закононарушение по превоза с породени имуществени вреди.
 Ниска скорост е предотвратила обръщането на вагоните с газ край гара Пловдив Ниска скорост е предотвратила обръщането на вагоните с газ край гара Пловдив
Товарна комбинация с пропан-бутан дерайлира на гара Пловдив. Спряно е придвижването на влакове сред Пловдив и Филипово в посока Карлово. Излезли от релс...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР