За инцидента с наръгания 16-годишен ученик в столицата е задържано

...
За инцидента с наръгания 16-годишен ученик в столицата е задържано
Коментари Харесай

Наръгалият с нож ученик в София е с бежански стутут, търсят свидетели на нападението

За случая с наръгания 16-годишен възпитаник в столицата е арестувано едно лице, което не е български жител. Задържаният е с бежански статут. Повдигнато му е обвиняване за осъществена междинна телесна щета посредством потребление на нож. Това съобщи на брифинг прокурорът в Софийска градска прокуратура Георги Иванов.
Още по темата
Бежанецът е 17-годишен.

Ножът е конфискуван и е назначена експертиза, от която следва да се откри дали кръвта по ножа е на потърпевшия и дали причинителят е оставил свои следи по дръжката на ножа. В хода на следствието са арестувани и други български жители, които са разпитани като очевидци и са били освободени, уточни той.

Иванов прикани жители, които са станали очевидци, да се извърнат към районната прокуратура и да дадат своите показания, защото са от голяма важност за разкриването на случилото се.

Като причина за случая той уточни устен спор . Пострадалото момче се е пробвало да се отдалечи от мястото на случилото се, само че е било последвано от причинителя и наръгано с нож, изясни Иванов.

Разследването по случая продължава. Софийската районна прокуратура ще вземе всички нужни ограничения причинителят на действието да понесе плануванаъа в закона отговорност, означи той.

16-годишният възпитаник Кристиан Вълков е атакуван в петък в региона на 18-то СУ. Той е превозен в " Пирогов " с прободни рани в корема, засягащи две области на тънкото и дебелото черво. По-рано татко му Иво Вълков описа, че нападателите са били трима - двама непознати жители и един български, само че той е освободен.  Младежът, нанесъл раните с ножа, е палестински жител.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР