За инцидент в детска градина в кв. Владислав Варненчик“ бе

...
За инцидент в детска градина в кв. Владислав Варненчик“ бе
Коментари Харесай

Ужас във Варна! Агресивна жена нахлу в детска градина и рани служител

За случай в детска градина в кв. " Владислав Варненчик “ бе известен по-рано през днешния ден заместник-кметът по образованието във Варна Павел Попов.

Около 11:00 часа в детска градина в кв. " Владислав Варненчик “ майка с нападателно държание е нахлула, преодолявайки прелюдия пропускателен режим. Тя е нанесла лека прорезна рана на чиновник от детската градината.

На място в детското заведение са извикани органите на Министерство на вътрешните работи и Спешна помощ. Медиците са прегледали и отвели потърпевшата служителка в медицински център. Жената е в положително общо положение с повърхностна прорезна рана. Директорът на градината е уведомил Агенцията за протекция на детето, които ще посетят на място фамилията.

В градината са и представители на дирекциите " Образование и юношески действия “ и " Здравеопазване “ от Община Варна.

В детската градина има въведен пропускателен режим за родителите, който е според образователните занимания – заран при водене и късен следобяд при вземането на децата, оповестява шефът на градината, като показва, че майката не за първи път показва нападателно държание, само че за първи път стига до физическа разпра със чиновник. Днес тя е имала спогодба да вземе детето си по-рано от занятия.

В детската градина тече естествен работен развой и не е прекъсван. По случая е назначена инспекция от заместник-кмета по образованието Павел Попов, в това число и за събитията, заради които се е стигнало до случая. Припомняме, че през вчерашния ден заместник-кметът Попов взе участие в работното съвещание с шефовете на детските градини във Варна, включително и по тематиката за изясняване на пропускателните режими до постройките от страна на родители и други лица.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР