За интересен природен феномен съобщи Александър Калинов в голяма група

...
За интересен природен феномен съобщи Александър Калинов в голяма група
Коментари Харесай

Феномен под връх Грохотен: Майката природа е очертала картата на България

За забавен естествен феномен заяви Александър Калинов в огромна група във Фейсбук, видя Sofia24.bg . Той се намира под връх Грохотен (1052 м.н.в.) в Понор планина. Връх, който с съображение може да бъде избран като знак на туристическото придвижване в района. Понор е планинска карстова област в Западна Стара планина, на територията на Софийска област, сред Петроханския проход и Искърския пролом.

Ето какво показа Калинов и каква концепция даде: " Здравейте, както всички знаете, години наред под Грохотен има очертание на картата на България, което не е дело на човешка ръка, а напълно естествен феномен, който би трябвало да съхраним! 

В тази връзка желая да споделя с вас и предложа концепция ми, а точно мястото да се отбелязя, като се слагат слънчеви лампи и да се подчертава мястото, тъй като с годините се видоизменя и гората ще го усвои. 

Всеки, който има предпочитание да помогне и да се включи с хрумвания е добре пристигнал уповавам се и Община Своге и администрацията да вземат отношение по предлагането!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР