За интеграция на Бивша Югославска Република Македония (БЮРМ) в НАТО

...
За интеграция на Бивша Югославска Република Македония (БЮРМ) в НАТО
Коментари Харесай

Президентът на Гърция: За интерграция на Македония, трябва решение за името


За интеграция на Бивша Югославска Република Македония (БЮРМ) в НАТО и Европейски Съюз е належащо решение за името, за което предпоставки са конституционна проверка и унищожаване на иредентизма, съобщи президентът на Гърция Прокопис Павлопулос в обръщението си, откакто бе разгласен за почетен жител на община Пеония.

"Има един метод за консолидиране на БЮРМ в НАТО и Европейски Съюз. Първо, предварителното преразглеждане на конституцията, което алармира за уважението, което Гърция, Европейският съюз и НАТО демонстрират към своя юридически ред и върховенството на закона като цяло, сподели Павлопулос.

Гръцкият президент приказва за 100-годишнината от успеха на Гърция в борбата при Скра, Кукуш, само че и за борбите на гърците по време на Балканските войни. Каза, че борбите "от една страна най-сетне и неопровержимо документират гръцкия темперамент на Македония и въпреки това се подиграват на всяка привлекателна противоположна агитация ".

Посланието на гръцкия президент идва по-малко от 24 часа след новия кръг от договаряния на министрите на външните работи на Македония и Гърция Никола Димитров и Никос Кодзияс с медиатора Матю Нимиц./МИА
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР